Culturale

cultura este ce ramane dupa ce ai uitat tot ce ai invatat - selma lagerlof

"RENCONTRES" la Compania de teatru "Passe-Partout Dan Puric"

17 Mar 2014
RENCONTRES este o piesa despre dragostea fara cuvinte la care va invitam Sambata, 22 martie, orele 19:00 la Teatrul de pe Lipscani - sala Rapsodia. De altfel, nu auzi aproape nicio vorba pe tot parcursul spectacolului. Chiar si asa, insa, toata lumea intelege demersul actorilor, iar, la final, se lasa cu aplauze timp de cel putin un sfert de ora. Piesa este regizata si interpretata de Violeta si Dragos Huluba.

RENCONTRES expune iubiri ridicole sau romantice surprinse in situatii comice sau in momente profund umane. Acest spectacol, precum si celelalte piese inspirate de Dan Puric te invata sa asculti tacerea. Pentru ca, da, ceea ce face este se iti atraga atentia asupra miscarii corpurilor si asupra gesturilor care, uneori, spun mult mai mult decat cuvintele.

Astfel, in Rencontres barbatul si femeia se folosesc de maini, de priviri, de dans sau de muzica pentru a isi declara dragostea. Mai concret, spectacolul este, de fapt, o insiruire de scenete. Unele sunt triste, altele sunt romantice si provoaca visarea, iar cele mai multe sunt optimiste si starnesc rasul.

Rar un asemenea spectacol în lumea teatrală de azi... un comentariu fin asupra dragostei cu un umor rafinat marca sigură a unui talent inteligent, spune Dan Puric despre acest spectacol.

Bilete si rezervari la Casa de bilete a Companiei de teatru Passe-Partout Dan Puric, str. Lipscani nr. 53, Telefon 021-315.89.80 sau 0761.319.819.

Alete insemnari din blog

A XV-a editie a Intalnirilor JTI este marcata de o curioasaƒ si incitantaƒ simbioza intre cunoscutul dans popular andaluz si dansul contemporan. In acest an, artistii dansatori si coregrafi Maria Pages si Sidi Larbi Cherkaoui, vor sustine pe 10 mai, incepand cu orele 20:00, spectacolul DUNAS, pe

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right