seX-Files: jurnale secrete de dormitor
 
„ dragostea este raspunsul, dar sexul este cel care ridica majoritatea intrebarilor. ”
by: ariadna
 

Ce faci cand el vrea sex de 3 ori pe zi?

adaugat pe 24 Ian 2007

Pana acum totul mergea perfect in relatia mea sexuala. Ma sincronizam perfect cu partenerul meu - dorinta se nastea in noi simultan si ieseau pur si simplu scantei. Dintotdeauna am avut un job obositor - sunt Sales Coordinator la HVB si este destul de dificil sa tii pasul cu lumea in permanenta schimbare. In ultima vreme insa, lucrurile au scapat de sub control. Pur si simplu vin acasa si El are imediat chef de sex. Primele mele ganduri sunt evident sa fac un dus, sa inghit ceva si sa ma relaxez un pic. Vine mai apoi si relaxarea in tandem... Nu imi place sa-l refuz si facem sex. Nu imi este greu sa ma aprind. Mai apoi mancam ceva si facem un dus. Cand ma asez confortabil in fata DVD playerului si ma gandesc la ce film sa ma uit, simt ca incepe sa ma mangaie languros pe talpi cu privirea de "Te doresc" In continuare, nu am nici un chef. Partida dinainte nu m-a incalzit pentru o a doua - mai degraba m-a relaxat, iar acum un film mi-ar prinde bine. Mai apoi un somn... Cedez si de data asta. Facem sex pentru a doua oara.  Ma duc sa ma culc imediat dupa, chiar fara sa fac dus. Poate ii mai vin idei din nou. Ne culcam amandoi cu toate ca este ora 22 abia. Rasuflu usurata ca si el a obosit. Si cand imi este somnul mai dulce, sa spunem pe la ora trei, o mana fierbinte pe coapsa mea ma trezeste. Imediat o soapta imi incalzeste urechea - "Te-am visat si eram pe o insula pustie numai noi doi si...".  

Alete insemnari din blog

15 Dec 2006

Ce este sexy pentru mine, ce este sexy pentru voi
Bineinteles ca nu imi pot da cu parerea in legatura cu ce este sexy pentru alte femei, pot in schimb sa imi dau cu parerea in legatura cu ceea ce este sexy pentru mine. Se pare chiar ca mi-am dat prea mult cu parerea si am reusit sa imi traumatizez cativa prieteni si fosti iubiti. De ce?

18 Oct 2006

O inviorare originala
6 a.m.Dimineata cand ma trezesc, primul lucru pe care il fac este sa dau fuga la toaleta. Sunt ferm convinsa ca nu sunt sexy dimineata - asa ciufulita, uneori cu cearcane si intotdeauna prost-dispusa. Dusul si cafeaua sunt prioritatile nr. 1 pe lista mea. Se pare ca El nu este de aceeasi p

24 Nov 2006

Sex-time!!!
Cand vi se pare ideal sa faceti sex - seara sau dimineata?Ma certam saptamana trecuta cu al meu iubit actual pe tema asta: el vrea sex numai dimineata ca sa inceapa ziua bine, iar eu vrea sex numai seara ca sa dorm linistita. Voi cu cine tineti?