Singura?..Libera?..

yesterday, all my troubles seemed so far away...

nostalgia cenusiului

18 Dec 2009
Tot mai multe sondaje, petrecute in tarile fostului lagar socialist (Germania, Romania, Moldova) arata procente impunatoare de oameni, care socot, ca pe vremea aceea era mai bine. Ce constiinta distorsionata trebuie sa aiba omul, ca sa ii apara in gindire asemenea convingere?Oamenii au cazut in capcana celor, ce aud in mass-media. Pina la '89 au trait sub un regim, care a fost laudat in presa, la radio, la televizor.Pe cind dupa '89, toti cei, care au condus tara, au fost doar criticati...La noi, in spatiul post comunist, libetatea presei traditionala, a facut un mare rau.Ceea, ce e normal bun pentru cealalta parte a lumii, la noi nu e bun, fiind ca cealalta parte a lumii nu a trait sub un regim laudat si aplaudat cu frenezie, Avem cel mai recent exemplu. Modova.8 ani de zile regimul comunist a fost laudat si i s-au scos in fata "marile realizari".Si acum. frageda noastra democratie, instalata si cu pretul unor vieti omenesti, este supusa dur criticii, corecte poate, dar poate prea zeloasa, chiar si din partea jurnalistilor buni, nepartinitori.Ce se intipareste acum in mintea oamenilor?8 ani am avut o conducere buna, care a facut numai bine. Si ce avem acum?Cititi ziarele si ascultati stirile.Rasuna din toate partile critici ale greselor actualei guvernari, reale sau banuite, ale actiunilor, care le-au intreprins, sau pe care, poate, le vor intreprinde....Unde mergem? 

Alete insemnari din blog

Aceste tancuri, imprastiate pe toata Moldova, nu sunt niste simple tancuri, ci apartin armatei "elib eratoare", care a adus cu sine foamea, in care au murit binicii mei, deportarile, regimul sovietico-comunist, care ne-a tinut dupa "cortina de fier" atit de izolati, incit nu am

Are dreptul sotul, sotia sa caute in lucrurile celuilalt (buzunaree, tel. mobil s.a)?O parere : Nu, fiindca sunt lucruri personale!Cred, ca din momentul, cind doi se iubesc, se casatoresc si doresc sa isi petreaca viata alaturi, dispare acest „al meu” si apare „al nostru”

"Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi" Gabriel Garcia

Recomandari