POVESTI DIN CONSTANTA

Povestea mea din Constanta

09 Ian 2011
Doi oameni maturi divortzatzi au acceptat sa li se faca cunostintza.
Ea 43 de ani, o fire vesela optimista increzatoare, el 53 de ani, un om obsedat de doua casnicii anterioare.
Ea a acceptat orice compromis pentru ca isi dorea o viatza linistita, alaturi de un om matur, el a acceptat-o ca pe un fluture de noapte, nefacind nici un compromis.
Ea are o munca stresanta, avind de a face cu tot felul de oameni, din toate categoriile sociale timp de 13 ore pe zi, din doua, in doua zile.
El are o munca absolut linistita de birou, timp de 8 ore pe zi, de luni pina vineri, care este zi scurta.
Ea fiind incarcata cu foarte multe probleme, isi gasea totusi timp sa se ocupe si de problemele ei, sa aibe grija si de el ca barbat si mai avea inca o jumatate de norma la un alt loc de munca.
Acceptind compromisul, ea a incercat sa il sprijine si pe el in problemele pe care le avea.
Dupa toate acestea el s-a hotarit sa renunte la ea de la o discutie pur teoretica in care ea a emis ipoteza de a-si mai cauta inca un loc de munca.
Din toata discutzia el nu a inteles decit ca ea isi va mai lua inca un loc de munca si nu va putea sa mai aiba grija de el si de toate dorintzele lui.
De precizat ca el intre timp, a cunoscut NUMAI virtual o femeie si s-a indragostit nebuneste de ea.
Interesul lui a fost sa scape de femeia reala, avind sperantza ca o va aduce in patul lui pe cea virtuala.
De mentzionat ca cea virtuala nu a aparut niciodata, iar ce reala a disparut din viatza lui.
Ceeace nu a stiut el timp de trei saptamini era ca cea virtuala era una si aceiasi cu cea reala, la care renuntase dupa o discutzie pur teoretica.
Ce a determinat-o pe ea sa faca asa ceva ?
Dorintza de a afla cit mai multe despre persoana cu care impartzea dormitorul, dar cu care nu putea comunica in nici un fel.
Astfel ea i-a oferit virtual femeia ideala, total diferita de ea cea reala.
Cea virtuala era o femeie disperata, lipsita de personalitate, gata oricind sa indeplineasca toate dorintzele barbatului.
Si uite asa el, barbatul care nu se culca niciodata mai tirziu de ora 22, a ajuns sa isi piarda noptzile in fatza calculatorului, facind declaratzii de dragoste si scriind poezii muzei lui virtuale, in acelasi timp tratind-o cu indiferenta totala pe fosta lui partenera reala.
Ea, cea reala, nu a rezistat mai mult de trei saptamini, ei celei reale nu i-a fost usor, sa citeasca declaratziile lui de dragoste scrise pentru ea ..si totusi nu ei, cea reala.
Dupa trei saptamini, ea cea reala, a hotarit sa termine ceeace ce a inceput si a tiparit toata corespondenta lor virtuala, inclusiv cea de pe messenger, le-a pus intr-un plic pe care i l-a dat cu, in ghilimele, dedicatzie.
Reactia lui ?
Cind si-a revenit din soc, a acuzat-o ca si-a batut joc de el si
i-a furat femeia ideala, adica pe cea virtuala, lasindu-l trist si plingindu-si dragostea pierduta.
Nici macar nu s-a gindit la ce a simtit ea, acea femeie reala, atita timp, nu s-a gindit la starile ei sufletesti, nu s-a gindit nici macar o secunda prin cea a trecut ea , femeia reala, nu s-a gindit decit la el.
Cit a durat corespondenta virtuala, a celor doi, deja fosti parteneri, ea a apelat la prietena ei cea mai buna pentru a o ajuta cu continuarea mesajelor. Dupa cum am spus, ea lucra din doua in doua zile, plus jumatate de normaa, deci nu avea cum sa mearga zilnic la internet, cind era la munca.
Prietena ei ii aducea mesajele scoase la imprimanta si pe aceste pagini ea ii scria raspunsurile care urmau sa ii fie trimise.
Cind ea era libera, se ducea la internet cafe, iar seara cind era acasa ii dicta la telefon prietenei ei raspunsurile.
Nu a fost usor pentru ea sa fie atit de impartzitaa, la un moment dat devenise chiar irascibila, bine ca ea s-a hotarit sa puna punct idilei virtuale, inainte sa isi piarda locul de munca si inainte sa isi piarda prietenii adevaratzi.
Daca el a crezut ca ei i-a venit usor, el se inseala.
In fine deja nu mai conteaza ce a crezut el, conteaza numai ce a urmata...
Dupa ce ea i-a dat lui plicul cu dedicatzie, ea s-a lasat convinsa de prietena ei sa isi faca un profil pe un site de socializare.
Diferentza era ca ea nu mai era nevoita sa se duca la internet cafe, atunci cind era libera, se ducea la prietena ei, care avea calculator.
Totul a fost ok, pina intr-o zi, zi in care ea se afla in fatza calculatorului prietenei ei si vede pe messenger ca prietena ei tocmai primise un mesaj de la fostul partener al ei, EL
omul alaturi de care dorise sa aiba o viatza linistita.
Intrind in contul de mail al prietenei sale, ea a vazut ca cei doi corespondau de ceva vreme.
Nevrind sa faca o scena, ea si trimis toate mesajele trimise de el prietenei ei din contul de mail al prietenei ei, in contul de mail personal, cu gindul de a le citi, cind se va calma.
Prietenei ei nu i-a zis decit ca asteapta o explicatzie extrem de plauzibila privind corespondentza dintre ei.
Si de aici totul a luat-o razna, alta corespondentza intre cei doi care se sfatuiau ce minciuni sa ii spuna ei pentru a iesi amindoi cu basmaua curata din toata povestea.
S-au bazat pe faptul ca ea intra dimineatza la munca, asa ca doua zile ea nu avea cum sa ajunga la internet, insa a doua zi surprizaa?? ea s-a intilnit la locul ei de munca cu sotzul prietenei, un barbat caruia ea insasi ii facuse cunostinta cu prietena ei, cu ani in urma si i-a povestit totul de la inceput pina la sfirsit, fara sa omita nimic, nici macar personajul femeie virtual.
Sotzul prietenei ei, fiind un barbat adevarat, cind a ajuns acasa, a facut ordine in toate, a luat-o pe, in ghilimele, doamnaa prietena la bani maruntzi, a aflat adresa de mail a lui, EL cel cu care coresponda sotzia lui, i-a scris un mesaj ca de la barbat la barbat, dupa care a intrat si pe adresa de mail a nevesti-si si i-a trimis EI, femeii inselate absolut toata corespondentza celor doi.
Bon si uite asa EL a venit la locul ei de munca si a rugat-o pe ea sa se impace cu, in ghilimele, prietena ei si sa vorbeasca cu sotzul prietenei sa nu ii faca probleme sau sa o bata, ca si cum am mai trai in epoca de piatra.
Bineinteles ca a rugat-o sa isi ierte si prietena si sa nu se razbune pe ea.
El a primit de la ea un singur raspuns: NU MA VOI RAZBUNA PE PRIETENA MEA, DAR NICI NU VOI UITA.
Si uite asa ea a ramas si fara relatzie si fara cea mai buna prietena.
Ea nu poate uita nici ce a citit, din partea ambilor, nici cuvintele pline de rautate la adresa ei scrise de ambele parti.
Ea traieste cu sperantza ca intr-o zi ranile din sufletul ei se vor inchide.
Ea acum este sigura de doua lucruri: Niciodata nu va mai accepta sa i se faca cunostintza cu un barbat si nu va mai avea incredere deplina in nici o prietena.
Pentru multi poate parea o telenovela, ceva de prost gust, dar din nefericire este o poveste adevarata, ceva ce i s-a intimplat unei femei care nu a avut decit o dorintza, de a avea pe cineva la bine si la rau, de a iubi si de a fi iubita.
A dorit doar o viatza linistita, chiar si alaturi de un barbat mai in virsta decit ea cu 11 ani.
Dar nu totul se intimpla ca in filmele romantice pe care le urmarim cu nostalgie si nu itotdeauna o relatzie se termina cu happy-end.
Intrebarile lui Belmacim:
Nu ar fi fost mai bine sa imi las rivala virtuala sa dispara in neant pur si simplu, fara nici o explicatzie ?
Oare am facut bine, ca m-am hotarit sa dau cartzile pe fatza, indiferent de consecintze ?
Cum pot sa mai am incredere intr-un barbat dupa ce s-au intimplat atitea ?
OARE CHIAR MERITAM ASA CEVA ?

Dorintzele lui Belmacim:
Caut barbatul care sa imi alunge tristetzea din priviri, sa imi readuca zimbetul pe buze si placerea de a ride.
In timp durerea din sufletul meu se va atenua, DAR CUM RAMINE CU INCREDEREA IN OAMENI ?

Alete insemnari din blog

De ce ma considera barbatii scorpie?In 2002 am divortat dupa 12 ani de casnicie.Aveam numai 35 de ani.Nu o sa imi vorbesc de rau fostul sot pentru ca,saracul nu a facut decit o singura greseala majora,pe care nu am putut sa o trec cu vederea.Un an de zile am incercat sa imi salvez casnicia,un an de

CE VOR FEMEILEVreti sa fiti o seducatoare sau, daca nu, chiar o femeie fatala, vrei sa canalizezi o parte din puterile acesteia asupra barbatilor din viata ta ?Poate ai un singur barbat in minte, sau, mai interesant un intreg grup. Ei bine, ai gasit ce trebuie pe acest blog, intelepciunea colectiva

Multa vreme a fost de bonton sa o iei in ris pe gospodina,dar,in adincul sufletului nostru,stim ca talentele sale sint foarte atragatoare pentru barbati.El este invatat sa tinjeasca dupa Mama de la nastere pina la moarte.Seducatoarea Mama se adreseaza copilului din barbat si il ingrijeste,atunci

GERMANIAIn aprilie2003 m-am lasat convinsa de verisoara mea din Germania,Elena,sa ma duc acolo pentru ca mi-a gasit un loc de munca.Eram in Romania de aproape un an de zile,timp in care nu imi gasisem un loc de munca,si nici nu reusisem sa ma adaptez la viata de aici.Mi-am zis ca merita sa incerc

Multe femei accepta statutul de partenera strict sexual,din disperare,sau macar asta este parerea mea.Acest gen de femei se considera mai presus de sotii,concubine,si de ce nu,amante...Motivul?Extrem de simplu:partenerei sexuale nu-i va fi frica sa practice nici o perversiune in pat sau in afara

Recomandari

Newsletter Ele.ro

my own prison
  • person

    "nu regreta niciodata ceea ce ai indraznit sa faci ...regreta ce nu ai facut si ai vrut"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right