O mie si una de zile fierbinti

sexul este singura cale care te fereste de iluzii, singura cale prin care inveti ce e viata.

IV

07 Aug 2007
 Perioada aceea a fost nebuna si frumoasa ca o zi de primavara proaspata, când ti se pare ca toata natura are culori stridente, si totul miroase a floare proaspat polenizata, când natura îsi deschide florile ca niste faguri. Anii aceia au fost atât de intensi, cum nici o alta experienta ulterioara nu a mai fost, pentru ca dupa ce cunosti libertatea atât cât îi este ea îngaduita fiintei umane, nimic din ce traiesti nu ti se pare ca egaleaza acea experienta. Pe atunci nu aveam bani, dar traiam instinctiv, spontan. Acum am bani suficienti si nu mai am puterea sa traiesc atât de intens si spontan, iar cu fiecare zi ce trece simt cum îmbatrânesc, cum cei foarte tineri, de la 14-15 ani traiesc viata pe care ai trait-o mai demult si ai vrea sa întorci timpul inapoi si îti dai seama ca si daca esti cel mai bogat din lume, nu poti sa-ti regasesti tineretea.   Când simt ca ma apuca melancolia, intru pe chat. Îmi dau tot felul de nume, vârste fragede si conversez despre te miri ce, doar sa am senzatia ca sunt din nou fata aceea flusturatica, spontana. Dar mai mult decât trecerea timpului ma întristeaza unele fete din ziua de azi, care au mentalitati învechite, le plâng irosirea tineretii si a frumusetii. Din punctul asta de vedere viata lor se aseanana cu a teroristilor carora li se promite viata vesnica si multe femei în rai, dar de fapt îsi sacrifica viata pentru nimic, pentru un ideal care nu exista. Ele asteapta printul care nu exista zicand ca  daca ranan virgine isi vor gasi usor un partener ; desarta iluzie/ Fetelor, dragelor, traiti-va viata cu cap, nu umblati dupa iluzii, ca în iluzii se va masura toata viata voastra, nu asteptati un baiat ani de zile, nu asteptati marea cu sarea, ci experimentati, pentru ca timpul nu se întoarce niciodata !      

Alete insemnari din blog

O perioada am lucrat în acel salon al lui Asan, dar si în altul, nou, pe care îl deschisese în alta zona a Bucurestiului. Preferam noul salon, pentru ca era mai spatios, cu canapele de piele neagra, iar colegele erau mai pline de viata. Eram 4 tipe diferite, 4 temperamente

I  Era într-o zi de vineri când m-am trezit, spunandu-mi ca aceea va fi ultima mea zi pe Terra. Ultima zi în care aveam sa-l las pe tata sa-mi repete ca nu eram în stare sa fac cu mana mea 10 mii de euro, sa-mi platesc masina Mini pe care voiam s-o cumpar.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Anorgasmia feminina si cauzele sale
  • person

    "sexualitatea nu trebuie supusa standardelor"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right