Jurnal erotic

nu vorbim despre sexul animalic, a face sex este o arta...

Jurnal Erotic by Storm

02 Aug 2007
Era Mai.
Era seara si ma plimbam pe strazile pustii din cartierul marginas in care locuiesc. Ea pasea pe o alee intunecata. Purta o bluza mulata cu bretele si o fustita vaporoasa de vara.
Ne-am privit timp de o secunda si am continuat sa mergem pe aceeasi alee intunecoasa pana in fata blocului in care locuia. Am urcat la etajul 1 intr-o garsoniera modesta, aranjata in stil clasic. A aprins o veioza si si-a scos bluza, lasandu-si sanii rotunzi sa imi invadeze privirea naravasa.
M-am apropiat de ea si i-am sarutat buzele care ardeau de placere nebuna. Sfarcurile i sa-u intarit si in urmatorul moment mi-a desprins sutienul incepand sa imi sarute sanii ce ardeau din toata fiinta mea.
Am lipit-o cu spatele de peretele rece ridicandu-i fusta. Nu purta lenjerie. Am coborat usor cu buzele spre "fructul interzis". Era umeda... si toata umezeala ei exploda in gura mea. Gemetele ei m-au facut si pe mine sa ma umezesc si mi-a dat pantalonii jos.
Eram amndoua intinse pe podea si ne jucam ca doua copile ce abia atunci se descopereau pe sine insasi. Sfarcul meu tare era strivit in gura ei asemeni unui bob de strugure si a coborat cu limba pe abdomenul meu. O doream, o voiam din ce in ce mai mult. In timp ce se infupta din feminitatea mea, i-am prins cu mana capul, am strans-o... am strans-o tare... acum iar gemea. Gemeam si eu.
I-am desfacut parul si i-l tineam strans in mainile mele. O strangem din ce in ce mai tare, exact cu intensitatea cu care simteam ca am sa explodez in gura ei. Degetul ei aratator m-a patrus iar eu eram umeda pe tot curpul. Ne miscam in acelasi ritm nebun... din ce in ce mai tare pana cand... si-a ridicat capul. Era umeda pe toata fata.
Mi-a spus ca i-a placut seva mea. M-a sarutat suav apoi i-am sters buzele cu degetul, am muscat-o usor de buza si am aprins lumina.Iubitul meu s-a ridicat de pe fotoliu. Era dezbracat si zambea.

Avusese parte de cel mai senzual spectacol de pana atunci...

Alete insemnari din blog

Nu exista insemnari
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
GHIRLANDA CARTON HAPPY BIRTHDAY 2M

9 RON   11 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere
Pantofi Mosor Rosii
Shop Ele.rochevron_right