Cum vad lumea
 
„ it takes more than desire to win! ”
by: soaring
 

Am nevoie d un raspuns

adaugat pe 18 Mai 2010

 Sa fii incercat de sentimente contradictorii, sa nu stii c sa faci, iubesti sau este doar un vis, te iubeste, vrea sa aveti o relatie constructiva sau o sa te foloseasca si o sa iti faca rau. Lucrurile astea ma framnata acum, dupa 3 ani d prietenie, 7 luni in care am fost logodit, si un an de casnicie alaturi d "jumatatea" care detine acum inima mea.    Lucrurile nu au fost intotdeauna frumoase, au fost si certuri in care am simtit ca nu iti pasa d mine. Dupa   fiecare cearta tu plecai- te regaseam zambitoare la cateva zile- mi-am spus ca pun prea mult la suflet, eu gresesc iar tu esti mai rationala si asta doar pentru ca nu aveam cum sa stau fara tine, eram SI SUNT dependent d atingerea si caldura ta.   Greseli am facut amandoi, ne-a lipsit comunicarea, si am fost prea imaturi sau poate  chiar nu ti-ai dorit sa fim toata viata impreuna. Cea mai frumoasa regula a casatoriei "Sa fii alaturi la bine si la rau" ai incalcato TU. Chiar daca ti-am spus ca vreau sa pleci, chiar dc nu mai suportam rautatile dintre noi, imi doream doar sa renuntam la rautati si sa mergem mai departe pe drumul vietii impreuna si asta doar pentru ca TE IUBESC. Tu ai ales partea 'usoara'- ai plecat.   Au trecut 5 saptamani de cand te-am tinut in brate, am suferit, am plans, am incercat sa te uit si nu pot. Tu nu ai dat nici un semn, oare ai o inima d gheata si iti place situatia d acum?   As vrea sa stiu c este in inima ta pentru mine Dragoste  ura sau nepasare?

Alete insemnari din blog

26 Nov 2008

26 november 2008
     Alta zi alta provocare. Miercuri .Dimineata 5 45 prea devreme pentru mine, cu ora asta de trezire deabia apuc sa dorm 5 ore, trebuie sa fiu la servici la 7 , ma misc greu nu am nicio tragere de inima sa ajung mai devreme. Ma gandesc la c gasesc acolo cate

02 Nov 2010

la un pas de divort- doua relatii esuate din prea multa pasiune
poti spune ca ai pierdut persoana iubita pentru ca ti-ai dorit sa nu o vezi suparata?Da. poti sa fii sigur pe sentimentele ei atunci cand greseste fata de tine?Da.oare de ce complicam lucrurile cand relatia ar trebui sa fie simpla, frumoasa si sa te simti implinit alaturi de jumatatea ta.