Cum vad lumea
 
„ it takes more than desire to win! ”
by: soaring
 

26 november 2008

adaugat pe 26 Nov 2008

     Alta zi alta provocare. Miercuri .Dimineata 5 45 prea devreme pentru mine, cu ora asta de trezire deabia apuc sa dorm 5 ore, trebuie sa fiu la servici la 7 , ma misc greu nu am nicio tragere de inima sa ajung mai devreme. Ma gandesc la c gasesc acolo cate si cati trebuie sa indur pana la sfarsitul programului, ma gandesc ca nu o sa mai rezist si o sa strig in gura mare ca nu ii mai suport. Strazile sunt aglomerate, privesc in jur vad oameni nervosi sau mult prea calmi, zambitori -mai rar, fetze tinere si fetze obosite de demonii vietii. Ajung la polul zgomotului al frigului si al radiatiilor (exagerez un pic.... bine   mai mult). Incepe un program cu lucruri fixe:- 1saluta scorpiile (obligatoriu- nu se stie cand ai nevoie d ele)-2aseazate la birou si vezi c lucruri au mai aparut-3asteapta sa primesti cva de facut si rezolva -4pauza d masa-5 repeta 3-6cat mai avem pana plecam -7programul s-a terminat hai acasa, la scoala sau la cumparaturi       Simt ca nu fac ce mi-am dorit lipseste dinamismul imi pierd reflexele zi cu zi, ma indepartez de visul meu, creste nivelul stresului, apar probleme de sanatate  la 23 de ani nu e normal, caut solutii sunt prea mofturos si nu gasesc.  Energia mea este in declin vreau cva nou.

Alete insemnari din blog

18 Mai 2010

Am nevoie d un raspuns
 Sa fii incercat de sentimente contradictorii, sa nu stii c sa faci, iubesti sau este doar un vis, te iubeste, vrea sa aveti o relatie constructiva sau o sa te foloseasca si o sa iti faca rau. Lucrurile astea ma framnata acum, dupa 3 ani d prietenie, 7 luni in care am fost logodit, si

02 Nov 2010

la un pas de divort- doua relatii esuate din prea multa pasiune
poti spune ca ai pierdut persoana iubita pentru ca ti-ai dorit sa nu o vezi suparata?Da. poti sa fii sigur pe sentimentele ei atunci cand greseste fata de tine?Da.oare de ce complicam lucrurile cand relatia ar trebui sa fie simpla, frumoasa si sa te simti implinit alaturi de jumatatea ta.