Cand nu ai pe cineva aproape atunci...
 
„  ”
by: danyela
 

Somnul cel mai scurt si cel mai dulce

adaugat pe 17 Oct 2006

Mor de somn momentan. Am dormit decat 2 ore dar au fost cele mai frumoase 2 ore de somn din viata mea si asta pt k am dormit in bratele iubitzelului meu.. Am adormit abia pe la 4:30, aveam chef de vorba amandoi sau poate isi facea efect cofeina din pepsi :P Oricum, nu am stiut niciodata cat de bine e sa adormi imbratisata si sa fii sarutata dimineatza cand te trezesti..
Cat am asteptat weekend-ul asta, ne facusem planuri sa ne facem de cap si astfel sarbatoream si o luna de cand suntem un cuplu. Chiar daca nu am fct dragoste aseara, din cauza mea desigur, am adormit amandoi cu un zambet imens pe fatza si tinandu-ma in brate m-a alintat si m-a sarutat toata noaptea. E de ajuns un singur sarut de-al lui, bine plasat, k sa imi treaca un fior, din acela care ajunge pana si in degetelul mic al piciorului, prin tot corpul de iti vine sa te urci pe pereti. Daca fac asa cand ma saruta doar pe gat sau ureche sau sani cred k atunci cand o sa facem dragoste o sa ma topesc toata.
M-am trezit azi dimineatza mirosind a el. Acum cand mai mi se face dor de el, miros perna pe care a dormit si parca imi mai trece din dor un pic...

Alete insemnari din blog

Nu exista insemnari