Love fashion
 
„ fashion is the science of appearances ”
by: jessica_s
 

Strawberry trend

adaugat pe 15 Mai 2007

Este sezonul delicioaselor si parfumatelor capsune. "Se poarta" nu numai in farfurie, ci si pe tricouricolieregentutetopuriIti dau un aer fresh si vesel.
Cat de mult ti-a placut acest blog?
3,07
(220 voturi)
1004 vizite

Alete insemnari din blog

05 Mar 2007

Comenatrii:0 |

Cum poti purta esarfa
Cu toate ca a venit primavara este inca foare racoare, dar totusi cam caldut pentru a mai purta fular. Asa ca esarfa este varianta cea mai buna, fie ca o porti din motive practice sau estetice. Sunt diverse feluri in care o poti purta, depinde foarte mult si de cum esti imbracat. Am gasit

23 Ian 2007

Comenatrii:0 |

Primele cuvinte
De mult imi doream un blog in care sa scriu despre ceea ce ma pasioneaza cel mai mult, moda. Sunt dependenta de haine, reviste de moda, stiluri, trenduri. Imi doresc foarte mult sa devin stilist, asa ca ma documentez de peste tot: reviste, televizor, internet. Un bun stilist este mereu la

01 Iun 2007

Comenatrii:1 |

Cameron la premiera Shrek 3
Majoritatea vedetelor vor sa fie cat mai glam cand apar in public la evenimente. Iata insa o exceptie destul de reusita. Imbracata casual in jeansi si top alb Cameron arata tanara si fresh la premiera filmului "Shrek" 3 in Corea. Simplu si

06 Mar 2007

Comenatrii:2 |

Preferinte vestimentare
O sa incep cu lucrurile pe care imi place cel mai mult sa le port. Imi placjeansii evazatiponchourilehanoracelecamasile albetunicilecombinatia alb-negrubolerourilevestelerochiile cu talie empiresuprapuneriletrenciuriletalpa ortopedicacamasile in carouriNu-mi placculorile ap

14 Mai 2007

Comenatrii:1 |

Jessica si decolteul
Imi place foarte mult Jessica, nu ma innebunesc dupa muzica ei, dar i-am admirat stilul, mai ales in perioada in care filma "Newlyweds". In ultimul timp insa nu mai este la fel de stilata, se descopera prea mult dupa parerea mea, bronzul fals arata rau, culoarea parului nu i se potriveste.

Acest site foloseste Cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Mai multe detalii despre Cookies!