VirtualMAG.ro

"be the butterfly effect"

Rucsacuri Bio si Eco din canepa

31 Oct 2021
Ce este atat de special la un rucsac bio din canepa?

Un rucsac din canepa nu este doar un accesoriu util pentru transportarea lucrurilor necesare oricarei calatorii. Canepa este un material foarte durabil, facand din acest tip de rucsac un accesoriu de durata.

Mai mult, canepa este un material exceptional utilizat in confectii de toate tipurile, fiind o materie prima foarte importanta pentru produsele industriale. De mii de ani, oamenii au folosit canepa pentru confectionarea hainelor, cat si pentru confectionarea de produse mai rezistente, precum paramele folosite la nave.

Canepa este naturala, ecologica si super rezistenta. Daca tii la planeta ta, si iti plac produsele eco, nu ai cum sa nu te simti bine atunci cand ai un rucsac bio din canepa.

Va mirosi rucsacul meu din canepa a marihuana?

Unul din cele mai comune concepte gresite legate de canepa este acela ca se trage din aceeasi planta ca si marihuana.

Canepa si marihuana apartin intradevar de aceeasi familie, dar sunt foarte diferite. De asemenea, canepa are o compozitie genetica si chimica distincta. Planta de marihuana are muguri si flori mari, cu un miros foarte persistent.

Alete insemnari din blog

Fie ca vrei sa iesi in evidenta cu un rucsac eco, sau iti doresti un rucsac rezistent, atunci unul din canepa este elegerea perfecta.In afara de VirtualMAG.ro, puteti gasi rucascuri eco de canepa si pe Glami sau Shopmania.Pentru tura viitoare de shopping, de ce sa nu aveti in vedere si un rucsac de

Garderoba unei femei cuprinde nenumarate obiecte vestimentare: palarii, genti, rochii, bluze, esarfe, pantaloni, fuste. Multe dintre ele se demodeaza, iar de la un sezon la altul ne regasim in situatia in care tocmai topul preferat trebuie pus la naftalina.Insa dincolo de trendurile setate de

Femeile cu forme generoase si-au dorit dintotdeauna sa para mai slabe, mai delicate, de ce nu, chiar filiforme. Ei bine, la o silueta filiforma se ajunge dupa mult efort fizic, dieta si vointa. Dar ca sa pari mai subtire, iar formele tale sa nu fie atat de evidente, nu ai nevoie decat de cateva

Posetele Tornabuoni sunt posete multicolore fabricate in Florenta, Italia. sunt din piele tabacita, vopsite manual cu vopseluri din fibre vegetale.Le puteti vedea aici:

Accesorii perfecte gasiti si pe virtualmag.ro:

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Intelepciune
  • person

    "in fiecare om exista o comoara, tu ai atata curaj sa o descoperi?"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right