shopping for me and my family

sunt o inraita a cumparturilor, ca de altfel mai toate femeile.sincer nu ma pot opri sa intru in toa

animal print

17 Oct 2006
Imprimeurile cu model animal tin "capul de afis", mai ales cele in care culoarea de baza este alb, dar nu e o regula.
Accent al stilului african, imprimeurile cu motive animale s-au perindat prin moda in ultimele decenii revenind in trend pentru un sezon si apoi intorcandu-se in conul de umbra. Anul acesta sunt din nou in actualitate fiind adoptate de designeri atat pentru tinute casual sau de seara cat si pentru accesorii. Nu ezita sa le porti atunci cand vrei sa atragi atentia dar, in acelasi timp, adopta o atitudine indrazneata.
Imprimeurile piele de leopard fiind mai stranse se potrivesc oricui, pe cand cele gen piele de zebra sau de girafa prezinta spatii mari, albe, intre linii si arata bine doar pe o silueta subtire.
Combina imprimeurile animale cu nuante neutre: alb, crem, bej, verde- khaki pentru un look safari complet sau negru pentru seara.
Daca nu te inspira hainele imprimate incearca accesoriile cu aceleasi motive: o esarfa, o poseta plic sau pantofi cu bot rotund din piele de leopard sunt o adevarata investitie pentru ca vor fi in trend si in noul sezon.
Vei avea un aspect situat undeva la granita dintre salbatic si feminin - dar, in ansamblu, senzual...

Alete insemnari din blog

Concentrata pe inventia de haine, Coco a creat in 1924 ?the little black dress? - mica rochie neagra -, prima a carei versatilitate permitea sa fie purtata la munca, la pranz sau la serate cu aceeasi prestanta, singurele modificari necesare fiind doar la nivelul accesoriilor. ?Little black dress?

Cele mai recente expozitii de design par sa readuca decoratia in limbajul amenajarilor de interior.Tapetul redevine unul dintre elementele-cheie in crearea ambientului. Ideea ca tapetul este destinat in exclusivitate interioarelor clasice este contrazisa de ultimele aparitii pe piata ale acestui

O casa fara perdele este o casa goala, neprimitoare. Acest lucru se observa cel mai bine atunci cand ne mutam intr-o locuinta noua si nu reusim imediat sa punem la punct fiecare detaliu al amenajarii.Dupa montarea perdelelor si a draperiilor, interiorul prinde viata, atmosfera devine mai intima,

Frumusetea radianta unui sirag de perle a atras atentia femeilor timp de secole. Greci antici spun ca perlele atunci cand sunt purtate de tinerii casatoriti pot duce la implinirea fericirii matrimoniale si impiedica tinerele proaspat casatorite sa planga. Nebunia perlelor a inceput insa in Imperiul

Recomandari