pustiu...

cateodata imi ajunge o pasare in zbor sa fiu sa-mi rasfir aripile-mi nude prin aerul ce

13 09 2006

17 Oct 2006
da,este aproape 1 noaptea si eu tot in fata calculatorului ma aflu.Nu stiu exact ce caut,dar cu siguranta simt ca mi-e somn.
cum spuneam,despre regim...este foarte simplu de tinut..adica,nu chiar asa de simplu, dar e ok pt k mananc de toate necesare organismului: oua, iaurt, branza, morcovi, salate, carne, si ulei pt salata din calnd in cand... salam, cafea, paine...
se iau 3 mese pe zi si pana acum am reusit sa slabesc destul zic eu, pentru 3 saptamani de regim... in jur de 5-6 kg... si eu zic ca e de ajuns, mai ales ca am avut si acele 3 zile pauza, in care am mancat inghetata, ciocolata, dulciuri, mancare gatita in casa... dar a fost ceva ciudat.. nu am putut sa mananc mancarea pe care o mancam inainte.. nici jumatate nu incapea in stomacul meu....:)

Alete insemnari din blog

si am de gand sa-l mai tin pana ajung la kilogramele dorite... adica, visate de multa vreme. si pentru asta mai am de dat jos vreo 9 kg.. dar sunt sigura ca voi reusi, mai ales ca acum nu mi se pare greu deloc.. dupa aceste 2 saptamani o sa mai fac o pauza de 3 zile, sau 2 zile, dar nu mai mult..

Recomandari