Astrologie adevarata
 
„  ”
by: astrovesta
 

Parfum oriental: Horoscopul sultanului Suleyman

adaugat pe 20 Dec 2012

Se spune ca in dragoste, la razboi si in politica, este permis orice si filmul inspirat din viata sultanului Soliman I sau Suleyman Magnificul, cum a fost cunoscut in Orient, este o dovada in acest sens. Pentru frumoasele lui sotii si mai ales pentru atipica Hurrem, cadana care a reusit sa mentina vie flacara iubirii unui sultan care avea la dispozitie cele mai frumoase femei, aceasta zicala a fost un crez in viata si un test de supravietuire, in acelasi timp.

Dar ce spune astrograma acestui sultan despre felul lui de a fi, despre ce tip de femeie a fost atras si cat de viteaz si bun conducator a pentru poporul sau? Din fericire, data si locul lui de nastere sunt cunoscute si astfel putem face o incursiune in astrograma sultanului Suleyman.
El a fost un Scorpion, o zodie puternica si recunoscuta pentru oameni curajosi, dornici si capabili sa conduca. Soarele era conjunct cu o Stea Fixa Bungula care daruieste energie(sultanul a purtat campanii militare pana la moarte, in ciuda sanatatii sale precare din ultimii ani de viata), pasiuni puternice, onoruri, cruzime.
....
Intr-o lume in care femeile, cadanele sultanului, se supuneau poftelor acestuia, jucand un rol pasiv, Hurrem a facut dragoste cu pasiune reusind sa-l castige numai pentru ea pe cel care cucerise o mare parte din aceasta zona a lumii.


Continuarea o puteti afla aici: http://www.astrovesta.com/articole.php?id=39

Alete insemnari din blog

20 Dec 2012

Cazul Elodia: o crima imperfecta?
Cazul disparitiei avocatei Elodia Ghinescu, fosta sefa de promotie la drept, disparuta in noaptea de 29/30 august 2007, este cel mai mediat caz de acest gen din Romania. Desi din lunile imediat urmatoare disparitiei, suspiciunile si unele dovezi indirecte il indicau pe sotul ei, ofiterul d

30 Nov 2012

In pat cu dusmanul
Fiecare individ este caracterizat de Soare, Ascendent, Luna, in ce zodii si domenii ale astrogramei se afla acestea, ce aspecte formeaza intre ele. Se mai iau in calcul si alte planete, in functie de importanta lor, astfel ca fiecare este o fiinta unica. Mai mult, nu numai ca este unica, d

02 Dec 2012

1 decembrie 2012: O descoperire astrologica socanta!
Actuala zi de sarbatoare nationala a romanilor de pretutindeni, prima zi din decembrie, a fost stabilita in anul 1990, de Parlamentul de atunci, dominat de FSN-ul condus de Ion Iliescu. S-a renuntat la data de 23 august, cea care fusese pana atunci sarbatoarea nationala si s-au dat la o pa

09 Iul 2013

Cometele anului 2013
nu pot posta materialul caci nu se salveaza cu majuscule si alte semne de punctuatie si din pacate nici nu mai pot sterge complet postarea.