Astrologie adevarata
 
„  ”
by: astrovesta
 

Cazul Elodia: o crima imperfecta?

adaugat pe 20 Dec 2012

Cazul disparitiei avocatei Elodia Ghinescu, fosta sefa de promotie la drept, disparuta in noaptea de 29/30 august 2007, este cel mai mediat caz de acest gen din Romania. Desi din lunile imediat urmatoare disparitiei, suspiciunile si unele dovezi indirecte il indicau pe sotul ei, ofiterul de politie Cristian Cioaca, ca vinovat sau macar implicat in uciderea sotiei, iata ca de-abia acum acesta a fost arestat.
Dar sa vedem ce arata astrogramele Elodiei si a sotului ei mai tanar cu 6 ani, despre relatia lor si destinul lor tragic.
Elodia era o nativa Balanta, cu Ascendentul in Taur, ambele zodii guvernate de planeta Venus, cea care indica frumusetea si atractia. Venus se afla in Scorpion si fizicul ei este bine reprezentat de aceasta pozitie planetara: parul negru, ochii magnetici, o femeie frumoasa, misterioasa, pasionala.
.....
Cristian Cioaca este un nativ Taur, avand Martele, planeta care desemneaza cel mai bine, alaturi de Soare, temperamentul unui barbat, in Rac. De fapt, Soarele este conjunct cu Jupiter, ceea ce ar putea sa-l faca un barbat placut, glumet, jovial, cu o figura bonoma si optimist. Sa nu uitam nici zodia in care are loc aspectul, in Taur, care da totusi pe cei mai indaratnici nativi.

Continuare aici:http://www.astrovesta.com/articole.php?id=40

Alete insemnari din blog

20 Dec 2012

Parfum oriental: Horoscopul sultanului Suleyman
Se spune ca in dragoste, la razboi si in politica, este permis orice si filmul inspirat din viata sultanului Soliman I sau Suleyman Magnificul, cum a fost cunoscut in Orient, este o dovada in acest sens. Pentru frumoasele lui sotii si mai ales pentru atipica Hurrem, cadana care a reusit sa

30 Nov 2012

In pat cu dusmanul
Fiecare individ este caracterizat de Soare, Ascendent, Luna, in ce zodii si domenii ale astrogramei se afla acestea, ce aspecte formeaza intre ele. Se mai iau in calcul si alte planete, in functie de importanta lor, astfel ca fiecare este o fiinta unica. Mai mult, nu numai ca este unica, d

09 Iul 2013

Cometele anului 2013
nu pot posta materialul caci nu se salveaza cu majuscule si alte semne de punctuatie si din pacate nici nu mai pot sterge complet postarea.

02 Dec 2012

1 decembrie 2012: O descoperire astrologica socanta!
Actuala zi de sarbatoare nationala a romanilor de pretutindeni, prima zi din decembrie, a fost stabilita in anul 1990, de Parlamentul de atunci, dominat de FSN-ul condus de Ion Iliescu. S-a renuntat la data de 23 august, cea care fusese pana atunci sarbatoarea nationala si s-au dat la o pa