Astro Mercur
 
„  ”
by: gabriank
 

Luna Noua in semnul Balantei - 27 septembrie 2011

adaugat pe 27 Sep 2011

Urmatoarea faza de Luna Noua se formeaza in semnul Balantei, marti 27 septembrie 2011, la numai patru zile de la momentul echinoctiului de toamna.

Intrarea Soarelui in semnul Balantei a deschis o noua etapa a concretizarii constiintei de grup. Dupa ce intreg anul ne-am pregatit prin transformarea modului de construire si dezvoltare a relatiilor noastre, ACUM incepem sa functionam ca un mecanism bine uns, in care fiecare rotita isi indeplineste propriul rol cu randamentul optim, astfel incat intregul mecanism, prin toate rotitele sale sa-si indeplineasca rolul cumulat si sa-si atinga scopul.

Luna Noua ne propune un stelium in casa a IX-a, in semnul Balantei (pe astrograma momentului) ceea ce ne arata directia de maxim efort dar si de maxim succes pe termen scurt (ciclul lunar) si pe termen lung (pana la urmatoarea Luna Noua in Balanta, peste un an) si anume : expansiunea constiintei de grup.

Aastfel ca aceasta Luna Noua preia, amplifica si retransmite mesajul echinoctiului.

Acum incepem sa lucram impreuna si deci sa existam impreuna, constient. Pana la sfarsitul anului acest impreuna se va reajusta in fel si chip, ajutandu-ne sa ne respectam reciproc din ce in ce mai mult si sa ne recunoastem valoare personala si cumulata.
Dezvoltand ideea de impreuna vom privi mai mult spre interior a￯￯ in interiorul grupului si simultan in interiorul fiecaruia dintre noi. Incepem sa ne raportam din ce in ce mai mult la noi (grup, comunitate, mica si marea familie)si la ceea ce ne este noua, tuturor, de folos.

Luna Noua, sustinuta de planeta Mercur si fata in fata cu Uranus ne aduce un val de energie ce ne va activa intens procesele mentale. Influenta energetica ne ghideaza in sensul realizarii unei schimbari fundamentale de mentalitate; modul de a gandi se poate schimba acum radical, reperele logicii umane se transleaza pe un alt nivel de analiza care se va raporta la sinele nostru in cadrul asocierilor formate.

Analiza va cauta zona de confort in care sa luam deciziile potrivite astfel incat sa ne plasam experientele de viata in conditiile de echilibru potrivit fiecarui moment ACUM. Dar intregul concept de echilibru se transforma din ce in ce mai mult in constiinta noastra.
Oamenii cauta echilibrul gandind de fapt stabilitate. Dar starea de echilibru nu poate fi una stabila, pentru ca interactionam continuu cu noi insine si cu mediul, ceea ce inseamna ca facem un efort permanent, constient sau inconstient, de a atinge echilibrul. Exersam continuu o stare de echilibru instabil de fapt, existand mereu nevoia de a ramane in zona zero prin care trecem in ambele sensuri.
Tocmai dorinta de stabilitate ne scoate din zona zero pentru ca este contrara cursului evolutiv energetic.
Suntem energie si, energia este intr-o continua transformare. Astfel ca noi insine, fiecare si impreuna traim un proces continuu de transformare. Putem face asta traind in zona extremelor starilor emotionale sau putem evolua preponderent pe curba punctelor de echilibru.

Contextul astral ne va propune situatii prin care sa ne eliberam de anumite conflicte interioare ce vin din trecut si/sau care sunt in legatura cu familia. In varianta constructiva, vom asculta pornirea interioara de a realiza o zona confortabila emotional, armonioasa, in jurul nostru, in planul social in care ne derulam experientele de viata.
Exista si varianta in care cedam acestui interior/trecut conflictual si, vom cauta, in loc sa construim noi insine, o zona de bine sentimental - afectiv in afara propriilor experiente. Prin urmare, in loc sa ne sprijinim pe propriul centru de greutate, vom initia un balans emotional ce ne va purta departe de zona zero.

In caz particular, pentru fiecare dintre noi transformarea se produce in acel domeniu de viata pe care il tranziteaza planeta Pluton in Harta Natala si vom folosi, fiecare, instrumentele specifice pe care ni le ofera planeta Uranus, deschizand astfel o cale si o etapa noua in directia sugerata de Luna Noua.
Schimbarea se produce, indiferent de varianta aleasa; efortul insa, individual precum si cel de grup, depinde de alererile pe care le facem. Influentele astrale ne testeaza dar ne si ajuta cu un plus de responsabilitate, tenacitate si rabdare, oferindu-ne toate conditiile necesare unui pas important in evolutia spirituala. Colaborarea lui Pluton in schema energetica a momentului de Luna Noua ne arata ca intreaga incercare se dezamorseaza prin alinierea constienta la vointa planului divin, ceea ce in termeni de interactiune energetica ar insemna sa rezonam cu cele mai inalte niveluri vibrationale ale influxurilor astrale.

Intram in faza de crestere a lunii si raman valabile in continuare recomandarile ciclului fazelor Lunii.

Spor si succes !!!
Astro Mercur
www.astro-mercur.eu

Alete insemnari din blog

08 Mar 2012

Luna Plina in semnul Fecioarei
Astazi se produce faza de Luna Plina in semnul Fecioarei. Este un moment care ne poate transforma legatura cu noi, cu ceilalti si cu planeta Pamant. Luna Plina in semnul Fecioarei :http://astromercur.blogspot.com/2012/03/luna-plina-in-semnul-fecioarei-8-martie.html Astro-Mercurwww.astro-mercur.eu

09 Dec 2011

Luna Plina si Eclipsa !!!
Urmatoarea faza de Luna Plina se formeaza pe 10 decembrie 2011, la ora 16.36 si ne ofera o eclipsa totala de Luna ce va putea fi observata si de pe teritoriul tarii noastre. Poate ar fi potrivit sa asteptam aceasta Luna Plina intr-un inteles al succesiunii evenimentelor astrale din ultima

30 Iul 2011

Luna Noua in semnul Leului - 30 iulie 2011
Sambata 30 iulie 2011 ora 21.39 s-a format aspectul de Luna Noua in semnul Leului. Este inceputul unui nou ciclu al fazelor Lunii, iar influentele energetice ale momentului se manifesta pe termen scurt pana la urmatoarea faza de Luna Noua ( 29 august 2011) iar pe termen lung pana la urmato

19 Mai 2012

Eclipsa inelara de Soare.
Luna Noua si eclipsa inelara de Soare, in zi de sarbatoare - 21 mai 2012.Este important sa ne focalizam atentia si intentia pe ceea ce am ales sa dezvoltam in continuare.Spor si succes !!!http://astromercur.blogspot.com/2012/05/luna-noua-in-semnul-gemenilor-si.htmlAstro Mercur

26 Oct 2011

Luna Noua in semnul Scorpionului - 26 octombrie 2011
Faza de Luna Noua in semnul Scorpionului se produce in seara zilei de 26 octombrie si ne propune o calatorie speciala catre profunzimile sufletului. Scopul acestei calatorii se poate sa nu fie prea clar de la inceput; dar daca ne lasam in voia imboldului de a ne cereceta propriile nevoi in