Rogaine - Trateaza chelia si parul rar cu ROGAINE
 
„ tratamentul de par rogaine cu minoxidil este un produsul nr.1 original marca pfizer din usa. ”
by: rogaineieftincom
 

ROGAINE IEFTIN ORIGINAL PFIZER USA

adaugat pe 04 Dec 2009

Intr-un studiu clinic, 85% din femei si barbati au avut parte de o surpriza atunci cand au vazut ca doar în 16 saptamani, parul a început sa le creasca acolo unde nu se mai credea aceast lucru si totul cu o utilizare zilnica de 2 ori pe zi cu ROGAINE spuma pentru barbati. Acelasi efect pozitiv îl are si pentru femei, ROGAINE pentru femeie cu o concentratie de 2% Minoxidil. Minoxidilul este primul medicament aprobat de comunitatea medicala ca tratament împotriva caderii parului. Minoxidilul a fost prescris initial si folosit sub forma de tablete cu administrare orala în tratamentul presiuni sangvine. În aceasta perioada, ca efect secundar s-a observat cresterea parului. Pentru a nu pierde aceasta ocazie, UpJohn a explorat posibilitatea folosirii acestui medicament ca tratament împotriva caderii parului si la mijlocul anilor 1980 a venit cu o solutie numita Rogaine, adica o solutie cu 2% minoxidil.Comanda si tu acum tratamentul ROGAINE la cele mai mici preturi pe http://www.rogaineieftin.com.

Alete insemnari din blog

18 Dec 2009

Rogaine tratamentul numarul 1 in lume
Studii clinice au demonstrat faptul ca peste 85% dintre persoanele tratate cu Rogaine atat cu 2% cat si cu 5% minoxidil au avut rezultate vizibile in primele 4 luni.Poti si tu sa folosesti Rogaine comandand din Romania la cel mai mic pret.http://www.rogaineieftin.com  

10 Ian 2010

Rogaine sau Regaine si in Romania la cel mai MIC PRET
Tratamentul ROGAINE se gaseste atat cu 2% minoxidil pentru femei cat si cu 5% minoxidil pentru barbati. Tratamentul se aplica de 2 ori pe zi timp de 4 luni.Te asteptam si pe tine pe magazinul nostru online ROGAINE IEFTIN unde gasesti produsele ROGAINE la cel mai mic pret din ROMANIA.