Astrologie adevarata

In pat cu dusmanul

30 Nov 2012
Fiecare individ este caracterizat de Soare, Ascendent, Luna, in ce zodii si domenii ale astrogramei se afla acestea, ce aspecte formeaza intre ele. Se mai iau in calcul si alte planete, in functie de importanta lor, astfel ca fiecare este o fiinta unica. Mai mult, nu numai ca este unica, dar fiecare individ se manifesta diferit in domenii diferite de viata si in relatiile cu diferite persoane. Un barbat poate fi un dur la serviciu, sever cu subalternele si imposibil de imbunat prin farmece feminine, dar acasa sa fie cu sotia lui ceea ce numim un barbat tinut sub papuc. Un alt barbat poate fi tiran sau rece cu o partenera, in timp ce cu alta poate fi romantic si maleabil.

Trebuie sa intelegem ca o relatie se desfasoara pe doua nivele, unul constient si altul inconstient. Sunt convinsa ca ati experimentat simpatii si antipatii fara nicio cauza exterioara si pe care nu reuseati sa vi le explicati. Aceste atitudini afective provin din adancurile inconstientului si ele dezvaluie adesea legaturi karmice puternice cu persoanele respective. Trebuie sa intelegem ca nu e posibil ca toate relatiile noastre sa fie satisfacatoare, oricat efort am depune pentru asta si adesea nici nu e de dorit sa o facem. Relatiile dificile ne invata lectii importante(daca le acceptam) si ele ne pregatesc terenul pentru a aprecia exact acei parteneri de care avem nevoie.

Din practica indelungata a studierii astrologiei relationale, am observat ca oamenii, barbati sau femei, sunt cel mai frecvent atrasi de partenere sau parteneri cu care nu au o compatibilitate exceptionala. Acesta a fost primul lucru care m-a intrigat la relatiile umane si care m-a facut sa-mi dedic cel mai mult timp intelegerii mecanismelor care fac sa se intample ceva atat de ilogic in aparenta. Exista insa o diferenta mare intre atractie si dragostea adevarata, completa, care trece proba timpului si depaseste obstacolele. Se face acum o confuzie mare intre atractie/pasiune si iubire, intre apetitul sexual si sentiment. Pana acum cateva zeci de ani, o perioada de curtare era obligatorie si doi parteneri treceau prin mai multe etape, a caror succesiune permiteau o cunoastere si o adaptare la personalitatea celuilalt. Pasiunea hraneste trupul, dar nu face nimic pentru suflet si minte. Dragostea hraneste fiinta intreaga si puterea ei este cea mai mare putere ce poate exista pe pamant.

Existau insa pe acele vremuri multe oprelisti si reguli care barau calea spre fericire a multor barbati si femei care nu puteau fi impreuna din cauza lor. Barbatii si femeile nu erau mai fericiti, dar exista un procent mult mai mare de oameni satisfacuti in relatiile lor. Asteptarile lor erau foarte clar definite si cunoscute, dar si acceptate de fiecare sex. Barbatii se regaseau foarte bine in caracteristicile date de Soare si Marte, eventual Saturn, adica trebuiau sa fie puternici, virili, sa aiba capacitatea de a intretine o sotie si o familie, sa fie hotarati, chiar agresivi(depindea de cultura din care erau si de educatie), responsabili, sa respecte normele morale si sociale. Fetele care visau la o relatie si evident la o casatorie, caci orice relatie era vazuta prin prisma unei casatorii, isi cultivau calitatile reprezentate de Luna, Venus si Neptun. Ele trebuiau sa-si doreasca copii, sa fie tandre, receptive si supuse, delicate, romantice, sensibile.

De la inceputul secolului trecut, femeile si-au schimbat treptat prioritatile si dorind sa recupereze tot ceea ce si-au dorit atatea generatii, dar le era interzis, au preluat o parte din atributiile si dorintele barbatilor. Pentru femeia de azi nu mai este clar care este rolul ei si ce isi doreste, de fapt, de la un partener. Acesta este punctul nevralgic al insatisfactiei cuplurilor si toate esecurile in relatii au ca punct de plecare aceasta bulversare a sexelor. Cantitatea si viteza relationarii a castigat teren in fata calitatii si a rabdarii; egoismul si individualitatea sunt prezentate de societate ca fiind mai importante decat altruismul si cooperarea.

Astrologia este o stiinta nepretuita in intelegerea personalitatii indivizilor, care necesita doar datele de nastere si un astrolog priceput. Ea este mai rapida si mai eficienta decat sedintele la psiholog, caci un om inteligent si antrenat poate sa prezinte una din fatetele personalitatii sale si sa le ascunda eficient pe cele care il definesc cu adevarat. Bineinteles ca astrologia nu poate sa ne faca sa fim fericiti si sa ne aduca in cale partenerul ideal, dar ea poate sa ne clarifice cine suntem si ce ne trebuie printr-o relatie, ceea ce poate fi uneori total diferit de ceea ce ne dorim si cautam cu incapatanare.

AstroVesta
www.astrovesta.com


Alete insemnari din blog

Actuala zi de sarbatoare nationala a romanilor de pretutindeni, prima zi din decembrie, a fost stabilita in anul 1990, de Parlamentul de atunci, dominat de FSN-ul condus de Ion Iliescu. S-a renuntat la data de 23 august, cea care fusese pana atunci sarbatoarea nationala si s-au dat la o parte

nu pot posta materialul caci nu se salveaza cu majuscule si alte semne de punctuatie si din pacate nici nu mai pot sterge complet

Se spune ca in dragoste, la razboi si in politica, este permis orice si filmul inspirat din viata sultanului Soliman I sau Suleyman Magnificul, cum a fost cunoscut in Orient, este o dovada in acest sens. Pentru frumoasele lui sotii si mai ales pentru atipica Hurrem, cadana care a reusit sa mentina

Cazul disparitiei avocatei Elodia Ghinescu, fosta sefa de promotie la drept, disparuta in noaptea de 29/30 august 2007, este cel mai mediat caz de acest gen din Romania. Desi din lunile imediat urmatoare disparitiei, suspiciunile si unele dovezi indirecte il indicau pe sotul ei, ofiterul de politie

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Tinerete capital mic cu dobinda mare
  • person

    ""tinerete, capital mic cu dobinda mare""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right