Astro Mercur

Luna Plina in semnul Leului a￯￯ 7 februarie 2012

07 Feb 2012
Urmatoarea faza de Luna Plina se formeaza marti 7 februarie 2012 la ora 23:53 ora Romaniei, cu Soarele in semnul Varsatorului si Luna in semnul Leului la grad 18,32.
Avem o harta a momentului foarte clara, planetele sunt grupate si formeaza mai putine aspecte, astfel incat putem descifra mai usor mecanismul interactiunilor astrale si il putem traduce intr-un sir de cuvinte cheie care ne pot orienta mai bine in demersurile pe care le intreprindem acum :
lectia a￯￯ schimbarea a￯￯ constientizarea a￯￯ reactia a￯￯ potentialul.
Putem aborda acest mesaj in ambele sensuri, dupa cum suntem obisnuiti fiecare sa vizualizam drumul ales, fie pas cu pas fie axandu-ne pe ultima veriga vizibila din punctul in care ne aflam.

Astfel, acceptarea lectiei (de invatat din situatia cu care ne confruntam) faciliteaza chiar invatarea, ceea ce conduce la realizarea schimbarii necesare, aceasta ajutandu-ne in constientizarea problemei, fapt ce va genera reactia potrivita si in final valorificarea potentialului.

Pe de alta parte, daca imi propun sa valorific potentialul momentului, atunci voi reusi acest lucru in conditiile in care constientizez natura si cauza problemei cu care ma confrunt, dezvolt reactia potrivita, realizand schimbarea necesara pentru a invata lectia de invatat si a acumula intelepciunea oferita de experienta respectiva.

Potentialul il ofera Luna Plina pe directia pe care ne-o arata gradul 18 in semnul Leului pe harta natala a fiecaruia dintre noi. In cadrul ciclului fazelor lunii acesta este un moment de maxim energetic, care ne plaseaza in fata unor rezultate, finale sau partiale, ale proiectelor incheiate sau aflate in derulare. Aceste rezultate reprezinta potentialul pe care il putem concretiza in faza urmatoare a ciclului lunar, faza de descrestere a Lunii.

Pentru a intelege valoarea si utilitatea acestui potential, este important sa lasam mintea libera, sa trecem peste orice bariera mentala, sa acceptam ca orice poate fi posibil, chiar daca logica noastra nu vede nici cum nici cand s-ar putea manifesta asa-zisul imposibil.
Simultan cu aceasta faza de Luna Plina se produce o activare puternica a functiei mentale, ideile pot curge in flux continuu, putem construi acum, mental, si putem transmite, chiar valorifica, un gand, un inteles, un concept deosebit, pe directia sugerata de Luna Plina.

Energia mentala este nuantata de semnul Varsatorului si devine foarte activa, adaptabila situatiilor cu care ne confruntam. Creativitatea este la cote maxime, schimbul de idei se manifesta din plin, creste interesul pentru cunoastere, pentru studiu. In plus, avem puterea si increderea de a ne sustine ideile si deciziile.

Totusi, sa fim atenti la o posibila lipsa de obiectivitate, datorita faptului ca exista o legatura puternica intre mintea noastra si personalitate, astfel ca ne putem supraevalua pozitia in cadrul contextului pe care il experimentam.

Pentru a folosi cu eficacitate maxima oportunitatile oferite de aceasta faza de Luna Plina, in continuare, pe faza de descrestere a Lunii, este important sa avem reactia potrivita in cadrul colaborarilor pe care le derulam. Este posibil sa ne surprinda anumite manifestari, sau gesturi ale partenerilor nostri, mai ales in plan sentimental-afectiv. Insa, putem acum sa realizam o expansiune de constiinta, care poate fi benefica exprimarii laturii noastre artistice, dar, care poate de asemenea, valorifica o oportunitate neasteptata in planul sentimental.

Abordand provocarea cu atitudinea potrivita, putem debloca un potential creativ deosebit, care impreuna cu sustinerea mentala conduce la constientizarea cauzelor conflictelor cu care este posibil sa ne intalnim.
Astfel, realizam schimbarea necesara depasirii situatiilor cu care ne confruntam de ceva vreme, de cand interactionam cu influenta energetica a opozitiei planetelor Jupiter si Saturn. Avem sansa sa invatam sau, sa confirmam ca am invatat lectia adusa de Saturn in tranzitul sau prin semnul Balantei, mai ales ca acum intra in mers aparent retrograd si ne ajuta, pana la toamna, sa definitivam noul sistem relational pe care l-am tot restructurat si perfectionat in ultimii doi ani.

Prin urmare, pana la 26 iunie 2012, cand Saturn isi va relua mersul direct, ne vom reintalni cu tot ce nu am inteles sau cu tot ce nu am asezat asa cum ar fi mai bine pentru noi, in domeniul de viata tranzitat de Saturn (semnul Balantei intre gradele 20-30) avand toate sansele sa vedem lucrurile mai clar si sa luam deciziile potrivite. Apoi, pana la inceputul lui octombrie cand Saturn va intra in semnul Scorpionului, vom demonstra ca am invatat si, ca avem incredere in alegerile noastre, asezand lucrurile asa cum ar fi fost potrivit de la bun inceput. De asemenea vom constata daca am inteles ce inseamna o relatie potrivita pentru noi si, cum anume sa o construim in mod armonios, in sensul cresterii ambilor parteneri.

Mesajul Lunii Pline de maine vine pe fondul transformarilor sugerate si sustinute de colaborarea Jupiter-Saturn inca de anul trecut, precum si de influentele perechii Uranus-Pluton, care ne ghideaza in continuare eforturile individuale si de masa pe care le facem in acest proces al evolutiei, mai mult sau mai putin constiente.

Acum insa avem un ajutor in plus, prin influentele energetice generate de planeta Neptun proaspat intrata in semnul Pestilor, prin aspectele pe care le construieste cu Saturn precum si cu Pluton. (colaborarea Neptun - Saturn prezinta trei etape impoartante pentru acest an si le von trata separat pentru a detalia anumite idei ce ne pot fi de folos in curgerea anului 2012).
Astfel, avem o putere de concentrare mai mare, exercitam un anume control asupra emotiei si imaginatiei descoperind intuitia, care ne ajuta in aspectele practice ale vietii, in preluarea, analiza si utilizarea informatiei.

Conflictul interior generat de opozitia Soare a￯￯ Luna este usor amplificat de schimbarea de regim vibrational pe care planeta Venus o realizaeaza a doua zi dupa Luna Plina, prin intrarea in semnul Berbecului. Este important ca in aceste zile sa ne supraveghem atitudinea, sa ne observam atent entuziasmul si sa facem acele gesturi necesare dezamorsarii oricarei tensiuni. Este important ca personalitatea sa fie receptiva la mesajul subconstientului, sa ne ascultam impulsul interior.

Intram in faza de descrestere a Lunii si raman valabile in continuare recomandarile ciclului fazelor Lunii.


Spor si succes !!!

Astro Mercur
http://www.astro-mercur.eu

Alete insemnari din blog

Urmatoarea faza de Luna Plina se formeaza pe 10 decembrie 2011, la ora 16.36 si ne ofera o eclipsa totala de Luna ce va putea fi observata si de pe teritoriul tarii noastre. Poate ar fi potrivit sa asteptam aceasta Luna Plina intr-un inteles al succesiunii evenimentelor astrale din ultima perioada.

Intram in extemporale afective si/sau financiare.Este important sa ne pretuim obiectiv si sa stabilim, cu responsabilitate, ce alegem sa ne oferim noua insine.Astfel, vom avea ce oferi si celorlalti.Altfel, rezervele noastre se pot risipi.Despre Planeta Venus in miscare aparent retrograda

Urmatoarea faza de Luna Plina se formeaza joi 10 noiembrie, la ora 22.15, cu Soarele in semnul Scorpionului si Luna in opozitie in semnul Taurului la gradul 18. In cadrul ciclului fazelor lunii acesta este un moment de maxim energetic, care ne plaseaza in fata unor rezultate, finale sau partiale,

Urmatoarea faza de Luna Plina se formeaza vineri 15 iulie 2011, la 9.39 ora Romaniei, cu Soarele in semnul Racului si Luna in opozitie in semnul Capricornului.In prima jumatate a lunii iulie, am fost sub influenta multor aspecte astrale, care au mentinut in continuare starea de interactiune

Din nou Luna Noua in semnul Gemenilor.Spor si succes

Recomandari

Newsletter Ele.ro

livia romelia mitu
  • person

    "je recherche livia romelia mitu de craova"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right