Astro Mercur

Luna Plina in semnul Berbecului a￯￯ 12 octombrie 2011.

11 Oct 2011
Urmatoarea faza de Luna Plina se formeaza in semnul Bebecului, in dimineata zilei de miercuri 12 octombrie 2011.

Avand in vedere etapa in care am ajuns, cu totii, in cadrul procesului evolutiv al planetei Pamant, cred ca este potrivit ca analiza astrologica sa abordeze influentele astrale la cel mai inalt nivel vibrational al lor. Fiecare instrument astrologic ne ofera propria indrumare energetica pe un anume interval vibrational si, fiecare dintre noi preia influenta energetica respectiva, prin procesul de rezonanta, in functie de starea interioara a momentului. Prin urmare, cu cat mai echilibrati si armoniosi suntem cu atat mai inalt va fi nivelul de interactiune cu influxurile astrale, preluand astfel caracteristicile constructive ale acestor influente.

Anul acesta, toate sursele de informatie spirituala (prin canalele de comunicare specifice fiecareia) au aratat in mod continuu necesitatea realizarii unei transformari interioare pentru ca astfel, sa producem in exterior, in realitatea proprie fiecaruia, schimbarea potrivita pentru a insoti planeta in traseul sau ascensional.

Astfel, dintre toate aspectele care insotesc faza de Luna Plina, colaborarea dintre planetele personale Mercur si Venus cu planeta Neptun ar putea avea cel mai puternic impact asupra noastra la nivel personal. Venus tocmai s-a desprins dintr-un trigon cu Neptun si ne-a ajutat vreme de cateva zile sa simtim acea latura sensibila a sufletului nostru. Intr-un fel sau in altul fiecare dintre noi ne-am deschis mai mult catre ceilalti, am simtit cel putin compasiune si intelegere daca nu chiar mai mult, fata de unii oameni din preajma sau poate la modul general, fata de anumite grupuri sau in anumite situatii cu care ne-am intalnit. Este insa posibil sa nu fi simtit nimic din toate acestea, daca am inchis canalele de comunicare sau daca nu ne preocupa ce se intampla in jur, sau in lume.

Planeta Mercur formeaza un trigon aproape perfect cu Neptun, la mai putin de un grad, in momentul fazei de Luna Plina. Cei care vor, care isi deschid mintea catre orice posibilitate, care depasesc limitele logicii demostrative, pot sa-si inteleaga acum sufletul, pentru ca fata in fata cu Mercur se afla perechea Luna a￯￯Lilith. Este un moment de adevar al sufletului care, ne transmite mesajul de care avem nevoie iar mintea noastra ar putea sa-l perceapa si sa inceapa sa-l inteleaga.

In mod particular, pentru fiecare dintre noi, mesajul apare din zona in care se suprapune pe harta natala perechea Luna-Lilith iar perceperea si intelegerea se realizeaza cu instrumentele pe care le propune energia planetei Mercur, modulata de caracteristicile semnului Balantei, dar prin metodele sectorului tranzitat de asemenea pe harta natala.

Acum putem intelege cum functioneaza iubirea, la cel mai inalt nivel de manifestare al propriului suflet. Este posibil sa ne extindem capacitatea de intelegere si analiza, astfel incat sa ne a￯￯picea￯￯ cea mai importanta fisa si sa pricepem in sfarsit ca totul tine de a simti pur si simplu, fara a gandi sa simt, sau de ce simt, sau cum simt.

De asemenea, putem face acele conexiuni mentale care sa ne ajute sa intelegm ca acest mod nou de a simti iubirea se manifesta uniform distribuit. Aceasta este marea provocare de fapt, sa simtim fara sa cantarim ce si cat si pe ce directie daruim din suflet.

Toate celelalte aspecte care tin de convulsiile interioare si exterioare si care ne conduc fara negociere catre schimbarea necesara si potrivita fiecaruia, vor determina efecte in functie de cum vom prelua aceasta influenta, la nivel mental personal. Pana la reluarea mersului direct al planetei Neptun (9 noiembrie 2011), situatiile cu care ne confruntam vor avea si aceasta componenta, a manifestarii acestui aspect al sufletului nostru si anume nevoia de a manifesta iubirea. Toti acordam atentie nevoii de a primi iubirea insa, in profunzimea sufletului nostru exista si acest implus, de a oferi si a manifesta iubirea, sub diferite forme, DAR pe orice directie. Cursul firesc al evolutiei ne-a adus in pragul vremurilor in care, pentru a merge mai departe, intr-o varianta fericita a existentei noastre, sanatos si potrivit ar fi sa eliberam aceasta nevoie interioara si sa o transformam intr-un mod de viata. Si cel mai valorors avantaj al acestui mod de viata ar fi faptul ca ne elibereaza de orice alta nevoie emotional a￯￯ afectiva.

Contextul astral, mai ales prin colaborarea Soare a￯￯Saturn, ne sustine in tot ce facem pentru a ne atinge scopul sufletului nostru, noi insa trebuie sa trecem testul de maturitate spirituala si sa simtim si sa ne urmam telul, sa percepem mesajul sufletului si sa acceptam calea potrivita. Daca alegerile noastre respecta mesajul primit, atunci fluxul sincronicitatilor ne va plasa in continuare in punctele de profit maxim. Dar regula de baza, de acum inainte, este sa simtim gandirea fara sa mai gandim asupra simtirii.

Intram in faza de descrestere a lunii si raman valabile in continuare recomandarile ciclului fazelor Lunii.

Spor si succes !!!

Alete insemnari din blog

Urmatoarea faza de Luna Plina se formeaza joi 10 noiembrie, la ora 22.15, cu Soarele in semnul Scorpionului si Luna in opozitie in semnul Taurului la gradul 18. In cadrul ciclului fazelor lunii acesta este un moment de maxim energetic, care ne plaseaza in fata unor rezultate, finale sau partiale,

Faza de Luna Noua in semnul Scorpionului se produce in seara zilei de 26 octombrie si ne propune o calatorie speciala catre profunzimile sufletului. Scopul acestei calatorii se poate sa nu fie prea clar de la inceput; dar daca ne lasam in voia imboldului de a ne cereceta propriile nevoi interioare

Urmatoarea faza de Luna Plina se formeaza pe 10 decembrie 2011, la ora 16.36 si ne ofera o eclipsa totala de Luna ce va putea fi observata si de pe teritoriul tarii noastre. Poate ar fi potrivit sa asteptam aceasta Luna Plina intr-un inteles al succesiunii evenimentelor astrale din ultima perioada.

Astazi se formeaza aspectul de Luna Plina (Soarele si Luna sunt in opozitie) al ciclului lunar curent, cu Soarele in semnul Fecioarei si Luna in semnul Pestilor.Aceasta faza de Luna Plina se realizeaza pe fondul unor aspecte astrale care ne-au insotit de ceva timp si care, fiecare in parte si

Incercam sa participam constient la traficul cosmic energetic si urmarim Soarele in schimbarea tonului vibrational. Duminica 23 iulie 2011 Soarele a parasit Semnul Racului si a intrat in propriul domiciliu, semnul Leului, al cincilea semn al zodiacului, pe care-l va parcurge pana pe 22

Recomandari

Newsletter Ele.ro

REVIEW ASUS X72VR
  • person

    "va doresc ce va doriti!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right