discutii.sfaturi.impresii
 
„ iubeste-te asa cum esti !!!! esti unikat !!!! ”
by: nemracc
 

htpp//nemracc.blog.ele.ro

adaugat pe 23 Aug 2008

                                               SALATA  DIN FRUCTE DE MARE                                                              400 GR  INELE CALAMAR400 GR CALAMAR PUI200 GR CREVETE MICI, DECORTICATE400 GR CARACATITA PUI ULEI DE MASLINEUSTUROIPATRUNJEL VERDESARE, PIPERCONDIMENTE    SE DEZGHEATA FRUCTELE DE MARE. SE SPALA IN APA RECE. SE PUN LA FIERT, 10 MIN, CU SARE SAU VEGETA. DUPA CE AU FIERT SE SCOT SI SE LASA LA SCURS.IN APA RAMASA SE ADAUGA  JUMATATE DE PUNGA (IN FUNCTIE DE CANTITATEA DE FRUCTE DE MARE) DE SCOICI SAU SPIRALE DIN PASTE FAINOASE. SE ADAUGA O LINGURA ULEI DE MASLINE SI APA CAT SA ACOPERE PASTELE. INTRE TIMP, (INDICAT, INTR-O TIGAIE TEFLONATA) FRUCTELE DE MARE SE PARPALESC LA FOC POTRIVIT, IN ULEI DE MASLINE, CAM 6-8 MIN ( SE AMESTECA SA NU SE ARDA). INTR-UN BOL MAI MARE SE RASTOARNA FRUCTELE DE MARE, PASTELE FIERTE ( SI SPALATE PUTIN IN APA RECE, CA SA NU FIE CLEIOASE), O JUMATATE ( SAU O CUTIE INTREAGA, DEPINDE DE CATE PORTII VOR FI) DE CONSERVA DE BOABE DE PORUMB, O LEGATURA PATRUNJEL VERDE TOCAT, NU FOARTE MARUNT, DOI-TREI CATEI DE USTUROI MAI MARI, PISATI,  ZEAMA DE LA O LAMAIE, DOUA LINGURI ULEI DE MASLINE, DOUA-TREI LINGURI APA MINERALA, SARE, PIPER, CONDIMENTE DUPA GUST( BUSUIOC, OREGANO, ARDEI IUTE USCAT…)SE AMESTECA PENTRU OMOGENIZARE SI SE SERVESTE CA APERITIV.

Alete insemnari din blog

Nu exista insemnari
Acest site foloseste Cookie-uri.
Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si reclamele, pentru a oferi caracteristici specifice retelelor sociale si pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, impartasim informatii despre felul in care ne utilizati site-ul, cu partenerii nostri de pe retelele sociale, de publicitate si de statistica in conformitate cu Politica de confidentialitate. Va puteti administra preferintele in Setari cookie.