Rogaine - Trateaza chelia si parul rar cu ROGAINE

tratamentul de par rogaine cu minoxidil este un produsul nr.1 original marca pfizer din usa.

ROGAINE IEFTIN ORIGINAL PFIZER USA

04 Dec 2009
Intr-un studiu clinic, 85% din femei si barbati au avut parte de o surpriza atunci cand au vazut ca doar în 16 saptamani, parul a început sa le creasca acolo unde nu se mai credea aceast lucru si totul cu o utilizare zilnica de 2 ori pe zi cu ROGAINE spuma pentru barbati. Acelasi efect pozitiv îl are si pentru femei, ROGAINE pentru femeie cu o concentratie de 2% Minoxidil. Minoxidilul este primul medicament aprobat de comunitatea medicala ca tratament împotriva caderii parului. Minoxidilul a fost prescris initial si folosit sub forma de tablete cu administrare orala în tratamentul presiuni sangvine. În aceasta perioada, ca efect secundar s-a observat cresterea parului. Pentru a nu pierde aceasta ocazie, UpJohn a explorat posibilitatea folosirii acestui medicament ca tratament împotriva caderii parului si la mijlocul anilor 1980 a venit cu o solutie numita Rogaine, adica o solutie cu 2% minoxidil.Comanda si tu acum tratamentul ROGAINE la cele mai mici preturi pe http://www.rogaineieftin.com.

Alete insemnari din blog

Tratamentul ROGAINE se gaseste atat cu 2% minoxidil pentru femei cat si cu 5% minoxidil pentru barbati. Tratamentul se aplica de 2 ori pe zi timp de 4 luni.Te asteptam si pe tine pe magazinul nostru online ROGAINE IEFTIN unde gasesti produsele ROGAINE la cel mai mic pret din ROMANIA.

Studii clinice au demonstrat faptul ca peste 85% dintre persoanele tratate cu Rogaine atat cu 2% cat si cu 5% minoxidil au avut rezultate vizibile in primele 4 luni.Poti si tu sa folosesti Rogaine comandand din Romania la cel mai mic pret.http://www.rogaineieftin.com

Recomandari