RhumPimento

"oh, have you seen the muffin man, the muffin man, the muffin man?..."

Retete italienesti

30 Nov 2007
Asadar...astazi sunt productiva...am adaugat deja 3 posturi iar asta e al treilea! Am decis sa va impartasesc cateva retete incercate si evaluate a fi intr-adevar bune! Pe de o parte pentru ca am descoperit exprem de multe feluri de mancare exceptionale si simple, iar pe de alta pentru ca am vazut diverse retete pe sit-urile romanesti si am ajuns la concluzia ca multe sunt niste adaptari sau niste complicatii dezamagitoare... traind in Italia am vazut cum se gateste aici si am invatat..... sunt apreciate mult retetele simple si "genuine" asa cum le cheama ei... pe de alta parte toata lumea stie ca bucataria meditareneana este rafinata, usoara si foarte variata.. asa ca de ce sa nu "furam si noi cate ceva"! Sa incepem...

Alete insemnari din blog

de ce RhumPimento... eh, incet incet...cate ceva despre mine tot scriu..doar ca asa cum spuneam, prezentarile nu prea imi plac... :))RhumPimento...eh...imi place mult.... pt ca asa ma alinta din cand in cand prietenul meu, dragostea mea... de fapt, mai mult Rompimento care ar insemna nici mai mult

helloooo

Pentru 4 persoane350 gr. de paste, de preferat paste scurte (penne),200 gr. de gorgonzola dulce (se poate folosi si alt fel de branza - de ex. eu o data am folosit o branza care se cheama Bucegi si seamana foarte mult cu acel Gorgonzola italian, important e sa fie o branza cu o consistenta

e a treia oara cand sterg ceea ce am scris..aveam de gand sa imi scriu o mica prezentare, ca de...asa se obisnuieste... dar daca ar fi dupa mine le-as desfiinta pe toate si as crea o functie cerebrala care ar face posibila cunoasterea unei persoane printr-un screening...ceva de genul cv-ului...

Si pe asta am incercat-o personal! Ingrediente (pt 6 peroane):Cacao (cata e nevoie pentru a o cerne deasupra acestei prijituri)Cafea (cata e nevoie pentru a inmuia piscoturile/savoiardi)Savoiardi/piscoturi 400 gOua 5 bucMascarpone 500 gZahar 100 gRom (nu esenta) sau Marsala PreparareIntai preparati

Recomandari