RhumPimento

"oh, have you seen the muffin man, the muffin man, the muffin man?..."

de ce RhumPimento??

30 Nov 2007
de ce RhumPimento... eh, incet incet...cate ceva despre mine tot scriu..doar ca asa cum spuneam, prezentarile nu prea imi plac... :))RhumPimento...eh...imi place mult.... pt ca asa ma alinta din cand in cand prietenul meu, dragostea mea... de fapt, mai mult Rompimento care ar insemna nici mai mult nici mai putin decat Pacoste! si intr-o seara mi-am dat seama ca seamana mult cu Rhum (sau Rom) si Pimento (o mirodenie pe care am cautat-o mult si bine inainte de a o gasi si pe care am folosit-o intr-o prajitura englezeasca)... asadar nimic iesit din comun, sau poate doar aceasta mirodenie! se foloseste des int-un mixt care se numeste allspice, dar cel putin in Italia trebuie sa alergi prin tot orasul ca sa o gasesti in cine stie ce magazinas de produse biologice... in fine, sper sa imi amintesc de unde l-am luat..pt data viitoare! ;)

Alete insemnari din blog

Pentru 4 persoane350 gr. de paste, de preferat paste scurte (penne),200 gr. de gorgonzola dulce (se poate folosi si alt fel de branza - de ex. eu o data am folosit o branza care se cheama Bucegi si seamana foarte mult cu acel Gorgonzola italian, important e sa fie o branza cu o consistenta

Si pe asta am incercat-o personal! Ingrediente (pt 6 peroane):Cacao (cata e nevoie pentru a o cerne deasupra acestei prijituri)Cafea (cata e nevoie pentru a inmuia piscoturile/savoiardi)Savoiardi/piscoturi 400 gOua 5 bucMascarpone 500 gZahar 100 gRom (nu esenta) sau Marsala PreparareIntai preparati

Aceasta reteta se refera la aproape orice fel de paste scurte (rotite, penne, fusilli, farfalle  etc.) care dupa ce au fost fierte se condimenteaza cu urda proaspata... e clar ca se adreseaza iubitorilor de urda (e foarte apreciata cea de bivolita insa nu stiu daca la noi se

helloooo

Asadar...astazi sunt productiva...am adaugat deja 3 posturi iar asta e al treilea! Am decis sa va impartasesc cateva retete incercate si evaluate a fi intr-adevar bune! Pe de o parte pentru ca am descoperit exprem de multe feluri de mancare exceptionale si simple, iar pe de alta pentru ca am vazut

Recomandari