O viata nevisata.

o zi superba￯ a￯ncepe a￯ntotdeauna cu dumnezeu!

O viata nevisata

17 Sep 2008
        Sa fie oare un nou început, sau un nou sfârsit?    Am sa încep prin a raspunde la propria-mi întrebare. Totul depinde de ceea ce sunt eu, iar eu sunt asa cum nu-si imagineaza toti. Sunt pesimoptimista! (nu exista cuvântul în dictionar, însa, înca un lucru bun de stiu despre mine, îmi place sa inventez cuvinte, pentru a exprima mai bine ceea ce gândesc.) Eu zic ca e un nou început dintr-o viata nevisata.   Mergând agale pe strazile Capitalei, am descoperit locul unde eu (probabil) am sa îmi petrec trei ani din viata... (sau, cine stie... eu asa zic).Am sa încep prin lucurile nu tocmai placute. Mai bine zis, niste reguli nespuse, însa care se "stiu". La urma desertul.    *Daca mergi pe strada si ajungi la semafor, ai face bine sa te grabesti... pentru faptul ca altfel risti sa îi auzi pe cei din spatele tau sau din masini spunând "binecuvântari".   *Daca ai de spus ceva frumos unui om trist dar grabit, ai face bine sa taci.     * Daca te aflii într-un RATB si autobuzul e arhiplin iar cel din fata ta te calca pe pantofii tai albi, fara sa îsi ceara scuze, ai tot dreptul sa taci, iar printr-un zâmbet sa-i spui fara cuvinte: "-Te iert!"      *Daca îti cauti chirie, ti-ai face un bine sa te uiti mai întâi la "Big Brother" :))                   *Daca... (eh, hai sa nu fiu chiar asa realista... am sa las astea, si-am sa va enumar lucrurile fascinante, noi, frumoase ale Capitalei.)    ~Daca îti place movul, ai sa-l vezi peste tot!      ~Daca ai uitat sa zâmbesti, te du' în parc. Îti vor aminti copii care nu stiu sa vorbeasca.       ~Daca crezi ca te-ai ratacit, întreaba soferii de autobuz pe unde esti. Ei sunt cei mai relaxati (cel putin, par). Cu mine au fost draguti!          ~Daca ai nevoie de un spatiu în care sa ai libertate, nu mai privi oamenii. Du-te din nou în parc si observa lucruri noi, lucruri despre care trecatorii, zilnici grabiti, nici nu stiu ca exista.(Cine mai stie câti copacei sunt plantati pe Bulevardul Aviatorilor, pe partea dreapta... sau câti sunt mari?) Cea mai buna metoda de relaxare e albastrul combinat cu albul (deocamdata pur) si se poate vedea printr-un exercitiu simplu... miscând capul de jos în sus.           O zi superba începe întotdeauna cu Dumnezeu! :) 

Alete insemnari din blog

              Am sa comunichez cu voi pe limba mea... sunt arhisigura ca ma veti întelege, si sunt la fel de hipersigura ca veti întelege si la ce ma referizez.... daca nu, sunt extrasigura, ca ma veti întreba,

          Azi, vreau sa colorez portocalele în mov. De ce nu? Asa le voi putea numi, movocale (precum îmi spunea un prieten bun) :).Asta înseamna ca am sa manânc movocale, portocalii înauntru? Ciudat. Nu?  

 ~><~ N-as îndrazni, sa pictez cerul,într-o alta culoaresau, sa visez, o altfel de mare.~><~  N-as îndrazni s-adaug, un strop,în ploaia ce cade, peste fete ce par a fi umede. ~><~  N-as îndrazni sa ating

       Am ceva pe inima... si e mult. Cum sa va spun? Acest "mult" nu stiu exact ce e, dar e. Simt ca trebuie sa îmbratisez pe cineva... simt ca vreau sa sarut o fata trista, simt ca vreau sa zbor, fara motiv... poate chiar fara aripi.

                      Te simt...mereu pe-aproape.***               Uneori te vad,în frunza cea verde,din toamna

Recomandari