Narghileaua

cea mai buna narghilea este in orient cafe, bucuresti.

Ce faci cand se strica masina?

28 Iul 2010
Orice masina ai avea, scumpa sau ieftina, straina sau romaneasca, la un moment dat tot realizezi ca ceva nu mai functioneaza ca lumea. Asa ca nu poti decat sa te inarmezi cu rabdare si sa incepi sa iei decizii - ce fel de decizii?

Ma chinui s-o repar sau cumpar alta?
Inainte de a se lua o astfel de decizie trebuie sa se ia in calcul mai multi factori: cat de avariata e masina, de cat timp ai masina si cel mai important, bugetul! Daca reparatia masinii ar costa mai mult de jumatate din pretul unei masini noi, nu vad rostul unei investitii intr-o masina veche. Daca nu este atat de grav, mai bine se repara masina. Aici intervine o noua decizie:

Iau piese auto noi sau la mana a doua?
Eu recomand piese auto noi. Toate lucrurile au o durata de viata si daca iei piese auto la mana a doua nu faci decat sa amani inevitabilul: la o anumita perioada iti faci iar nervi ca s-a stricat si cauti piesele respective. Crezi ca faci economie, dar daca stai sa te gandesti, cheltuiala e mai mare pentru ca piesa are o durata de viata mai mica si trebuie inlocuita mai repede. Dupa care apare o noua intrebare:

Pierd timpul pe drumuri sau cumpar piese auto online?
Este cald, asfalt incins peste tot si toate magazinele de incredere au site-uri. De ce sa umbli din magazin in magazin cand poti sta la racoare cautand pe Internet? In timpul pe care l-as pierde prin oras, prefer sa ma relaxez.

Deciziile luate pot avea un impact mai mare decat crezi, dar stiu ca deja ai realizat asta. O chestie pe care am aflat-o de curand este ca nu se iau decizii cand esti nervos.

Alete insemnari din blog

Cunosc multe persoane care nu stiu cum sa-si organizeze timpul. Nu ma refer doar la serviciu, ci si in timpul liber. Stii cate poti face daca te organizezi ca lumea?Mai nou toata lumea primeste salariul pe card. De ce sa scoti banii din cont cand mergi la cumparaturi? Exista comisioane peste

Narghileaua a reusit sa cuceareasca toata lumea. De peste o mie de ani, acest instrument de fumat oriental a relaxat si inmiresmat cu arome delicioase tot globul, pornind de la granita Pakistanului cu India si ajungand pana in America, Africa si Europa. De ce este narghileaua atat de speciala?Daca

Recomandari