just for now..

You miss 100% of the shots you dona￯￯t take..

19 Iun 2010
Toti ne grabim sa judecam,sa aruncam lucrcuri si amintiri..sau mai rau,sa ne aruncam cu capul inainte cand ar trebui sa ne oprim si sa analizam cu calm situatia..dar nimeni nu se grabeste sa aibe incredere,sa tina la cei din jur,sau cand vine vorba sa arati respect ori chiar propriile sentimente.
Nu..si de ce?Pentru ca..lumea a devenit ignoranta si nepasatoare..nimeni nu are timp de stat la povesti,nimeni nu mai suna acum doar sa te intrebe ce mai faci,ci doar cand este nevoie,ba chiar mai mult..nu te mai opresti pe strada cu vechile cunostinte,ci le saluti grabit ca pe vecinul de la 4 cu care nu imparti decat aceeasi scara de bloc.
Dar graba o poti citi pe fetele tuturor,in gesturi si in limbajul cat mai scurt ca si cum criza mondiala e afectata si de risipa de cuvinte.
Dar bine-nteles ca si tu cazi prada acestei intreceri..si cand simti ca ramai in urma,intri in cursa tot mai pregatit,desi fara sa stii unde anume vrei sa ajungi.
Normal ca nu mai are nimeni timp sa observe apusurile insangerate care te fac sa visezi,nu mai avem timp de dorinte si iluzii si ne inchidem intr-o realitate exagerata,nu mai avem timp sa vedem calitatile din oameni sau sa ne facem prieteni,pentru ca oricum avem nevoie decat de cateva contacte la care sa apelam.
Nu mai exista pasiune, daruire, rabdare, doar o urma a acestora, inglobata intr-o viteza ametitoare, intr-un vartej tehnologic.
Si te mai intrebi de ce te simti pierdut si depasit?..poate pentru ca este extenuant sa fii intr-un maraton continuu,fara o motivatie si fara un premiu la final.
Mai bine,lasa-ti timp pentru ceea ce iti face placere si care te face intr-adevar sa simti ca traiesti..acorda atentie si celor mai marunte lucruri..Permite-ti sa ai timp pentru prietenii tai,mergi mai mult cu cei mici in parc,fa mai des surprize celui drag si suna-ti parintii sa le reamintesti cat de recunoscator le esti..ia-ti liber din cand in cand si bucura-te de tot.
Si in timp vei realiza ca grabindu-ti viata nu faci decat sa ratezi cele mai importante evenimente si inamplari care te pot defini ca om.

Alete insemnari din blog

Sa auzim nu doar sa ascultam, sa vedem nu doar sa privim..suna diferit fata de ceea ce suntem obisnuiti sa facem..e atat de extenuant drumul catre o farama de fericire, dar merita fiecare picatura de sudoare.Pentru ca pana la urma.. n-a fost rau deloc.Si n-au fost doar momente trecatoare..Doi

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Sex Fantasy
  • person

    "exprimarea sexualitatii - natural sau tabu?"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right