just for now..

I've been there and back..

19 Iun 2010
Sa auzim nu doar sa ascultam, sa vedem nu doar sa privim..suna diferit fata de ceea ce suntem obisnuiti sa facem..e atat de extenuant drumul catre o farama de fericire, dar merita fiecare picatura de sudoare.
Pentru ca pana la urma.. n-a fost rau deloc.Si n-au fost doar momente trecatoare..
Doi incapatanati, doua personalitati puternice, nici unul nu cedeaza, nici unul nu se lasa mai prejos.
Cand am plecat pentru a mia oara mi-am zis ca am nevoie de mai mult.Fara sa stiu din ce.

Ca atunci cand eram copii si puneam accentul pe cuvintele al caror sens nu-l stiam,incercand sa ghicim ce inseamna si cand sa le folosim..asa vorbeam si noi de lucruri care credeam ca le intelegem,dar care ne depaseau cu mult..

Si ne pierdem A￯i nu A￯tim cum sA￯ o luA￯m la fugA￯. ParcA￯ nu mai suntem noi,ne oprim A￯i cA￯nd privim A￯n urmA￯ constatA￯m cA￯ drumul este pustiu A￯i numai noi bA￯ntuim pe el prin ploi reci care vin din senin si care nu te revigoreaza ci te trezesc brusc,aproape violent la realitate.

Dar cele doua drumuri se tot intersecteaza, se impiedica in goana lor,cad,se ridica,dar ceea ce nu-si dau seama e ca amandoi tanjesc sa gaseasca ceva care cu putin timp in urma ii facea nerabdatori si dependenti.

La fel cand asculti la radio aceleasi melodii pe care la ai si tu in playlist,dar le asculti cu placerea descoperirii unui lucru nou..pentru ca nu-ti dai seama ca de fapt ceea ce ai tu te multumeste perfect.

Aveam soarele in spate,dar ne-am intors spre el..si-acum aud sunetul ceasului tot mai grabit o data cu ritmul inimii tale si ti se modeleaza coltul gurii cand zambesti chiar inainte sa-mi spui ca a￯￯

Si las totul o clipa,s-aud doar ploaia,sa simt doar vantul..si pe tine..pana in ultimul impuls,pana la ultima picatura.

Alete insemnari din blog

Toti ne grabim sa judecam,sa aruncam lucrcuri si amintiri..sau mai rau,sa ne aruncam cu capul inainte cand ar trebui sa ne oprim si sa analizam cu calm situatia..dar nimeni nu se grabeste sa aibe incredere,sa tina la cei din jur,sau cand vine vorba sa arati respect ori chiar propriile

Recomandari

Newsletter Ele.ro

iubirea vine si pleaca
  • person

    "....expulzati in anonimat...."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right