Cam de toate pentru toti

Cine sunt

27 Aug 2011
Ma numesc Elena Nadia Sonia, m-am nascut si am crescut in Bucuresti, Romania pana spre 13 ani in sanul familiei adoptive, Craciunul anului 1994 aducandu-mi un cadou din partea alor, insa mi-a oferit o sansa sa vad lumea si sa ies din iadul pe care il numeam a￯￯acasaa￯￯, prin intermediul unei burse de studiu in New Jersey, Statele Unite.
Din acest moment, viata mea avea sa ia o alta turnura si aveam sa am posibilitatea sa-mi dezvolt personalitatea in ritmul meu in functie de nevoile mele, nu de visele altora care mi se potriveau, de cele mai multe ori, ca nuca in perete, insa despre asta voi vorbi cu alta ocazie.
Cu ce hobbies imi ocup timpul liber?
Sport, muzica, literatura-in special proza, psihologie, sociologie, creative wrtting, istorie antica, mitologie, calatorii si, nu in ultimul rand, sunt o impatimita a wrestlingului din 1994-nu mai e ceea ce a fost odata in condiitle in care am prins pe multi din generatia veche sau old school, insa si generatiile mai tinere trebuie sa traiasca din ceva, nu? De asemenea, imi place sa sa-mi fac noi prieteni, iubesc animalele si natura.
Ce fel de om sunt?
Ei bine, conform celor care ma stiu de o buna bucata de timp, pot spune ca sunt o fire destul de sociabila, comunicativa, calma, observativa, meditativa, gulmeata, incapatanata in limitele bunului simt si cam aeriana uneori, dar oare cine e mereu cu picioarele pe pamant?
Altceva despre mine?
Castingul este o activitate interesanta si imi acorda sansa sa vad din spatele culiselor o gramada, dar si ocazia sa cunosc oameni noi, de toate varstele.
Ce voi scrie pe blog?
In afara de creative writting unde voi combina realul cu fictiunea? Diversitatea isi va avea cuvantul!

Alete insemnari din blog

Nu exista insemnari
Recomandari

Newsletter Ele.ro

nu vreau sa cresc mare!
  • person

    "orice va fii de acum inainte...viata va fii tot simpla si mishto:)"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right