Blog despre cariere!
 
„ impreuna putem avea succesul dorit pe plan profesional. ”
by: allyssa
 

Margele de nisip

adaugat pe 16 Apr 2009

Margelele de nisip sunt taiate uniform, avand o forma sferoidala, marimea lor variind de la sub un milimetru la cativa milimetri. Termenul de margele de nisip se foloseste de regula  pentru orice margea de dimensiuni mici. Ele pot fi folosite pentru simpla insirare, sau ca distantiere intre alte margele la crearea bijuteriilor.  Margelele de nisip mai mari sunt folosite in diferite mestesuguri la crearea de bijuterii, sau la crosetat cu fir sau fibra optica. Inca din stravechi timpuri, margelele de nisip de inalta calitate sunt efectuate in Japonia sau in Republica Ceha. Margelele de nisip de origine japoneza sunt in general mai uniforme atat ca dimensiune, forma, si finisaj, dar sunt si prevazute cu gauri mai mari decat margelele de nisip de origine ceha. Unele margele de nisip erau produse in Franta  si erau erau utilizate in repararea sau reproducerea  antichitatilor. In shopul Margele.net, puteti sa gasiti urmatoarele forme de margele de nisip: Margele de nisip rotunde, care imbraca mai multe forme, cum ar fi: - margele rotunde cu aspect de cristal sau cristal mat - margele rotunde cu aspect de matase - margele rotunde irizate - margele rotunde cu miez argintiu, sau cu miez colorat - margele rotunde cu aspect metalizat - margele rotunde cu efect scipitor - margele rotunde mate si semimate - margele rotunde opace Margele tubulare, care imbraca mai multe forme: - Margele tubulare irizate - Margele tubulare cu miez argintiu - Margele tubulare cu efect sclipitor - Margele tubulare sidefate Margele mixte, care sunt de diferite marimi si multicolore Margele patrate, care imbraca urmatoarele forme: - Margele patrate cu aspect metalizat - Margele patrate cu efect sclipitor - Margele patrate sidefate                                                 Alina Blaga linkscolor = "000000"; highlightscolor = "888888"; backgroundcolor = "FFFFFF"; channel = "none";
Cat de mult ti-a placut acest blog?
3,05
(220 voturi)
1607 vizite

Alete insemnari din blog

01 Iul 2009

Comenatrii:0 |

Diabetul si dieta minune a doctorului Robert Young
In articolul Tot ce nu ai stiut despre diabet am prezentat cum este vazut diabetul din prisma Doctorului Robert O. Young si ce solutii a gasit acesta pentru a combate aceasta boala atat de raspandita. A studiat foarte mult acest fenomen, chiar a scris si o carte despre cum trebuie luptat c

28 Iul 2009

Comenatrii:0 |

Dr Robert Young tine conferinte despre pH Miracle in toata lumea
Doctorul Robert O. Young este pus pe fapte mari si doreste sa promoveze peste tot in lume Noua Biologie - pH Miracle. Prima oprire a fost in primavara la Budapesta, iar in luna iunie in Londra, unde Doctorul a prezentat cu lux de amanunte tot ce trebuie sa stim despre cauza adevarata a tut

12 Nov 2008

Comenatrii:0 |

Cum sa aduci marketingul pe internet
Cum sa aduci marketingul pe internetSesizand avantajele prezentei online, tot mai multe companii romanesti se orienteaza spre relationship marketing, stabilind o relatie individualizata cu consumatorii care le pot aduce profit.Marketingul continua sa tina pasul cu dezvoltarile tehnologice,

29 Mar 2009

Comenatrii:0 |

Platformele sociale cheia de lansare a brandului tau
ati dintre voi nu aveti un cont pe Hi5, Facebook, Twitter, MySpace, si lista poate continua. Ei bine, toate acele conturi sunt create pentru a va promova propria persoana, pentru a gasi noi prieteni, de a comunica tot mai mult, sau de ce nu, de a va gasi jumatatea. Retelele sociale virtual

15 Mai 2008

Comenatrii:0 |

ISO 20252 - Standardul International cu privire la Industria Cercetarilor de Piata
ISO 20252 - Standardul International cu privire la Industria Cercetarilor de Piata.Din ce in ce mai mult se recurge la cercetarea de piata, care a devenit deja o adevarata industrie la nivel global, cei care apeleaza la astfel de studii fiind intreprinderile, guvernele, agen

Acest site foloseste Cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Mai multe detalii despre Cookies!