Astro Mercur
 
„  ”
by: gabriank
 

Luna Plina - 15 iulie 2011

adaugat pe 15 Iul 2011

Urmatoarea faza de Luna Plina se formeaza vineri 15 iulie 2011, la 9.39 ora Romaniei, cu Soarele in semnul Racului si Luna in opozitie in semnul Capricornului.

In prima jumatate a lunii iulie, am fost sub influenta multor aspecte astrale, care au mentinut in continuare starea de interactiune energetica intensa pe care am simtit-o in cursul lunii iunie. Planul sentimental a fost greu incercat dar, am avut sustinerea planului mental care a fost impulsionat prin diferite aspecte astrale sa se deschida catre noi intelesuri ale vietii, aici si acum.

Universul nostru vizibil, - atat cat am reusit noi sa descoperim din marele necunoscut de dincolo de patura de ozon a￯￯ ne-a oferit in aceasta vara o inlantuire de evenimente cosmice care are, fiecare, propria semnificatie si un rost bine definit, in logica planului energetic :
trei eclipse (Soare/Luna/Soare), solstitiul de vara cu noptile lui magice, eruptii solare, o furtuna pe planeta Saturn (se pare ca a fost cea mai intensa observata pana acum), iar traficul astral al planetelor ne-a oferit o a￯￯cruce cardinalaa￯￯ care ne-a purtat chiar spre miezul procesului de transformare pe care il traim anul acesta.

Procesul de restructurare afectiva continua si daca vi se pare ca evenimentele va poarta dintr-o extrema in alta inseamna ca inca nu ati acceptat schimbarea de care aveti nevoie pentru a merge mai departe; sau ca inca nu v-ati a￯￯vindecata￯￯ toate ranile.

Aspectele planetare se disipeaza si vom trai faza de Luna Plina intr-o anume claritate astrala, pe fondul trigonului Jupiter a￯￯ Pluton care efectiv ne a￯￯impingea￯￯ catre noua realitate emotionala dar, pe caile surprinzatoare si oarecum radicale pe care ni le propune cuadratura Uranus a￯￯ Pluton. Energetica acestor aspecte functioneaza intreaga luna iulie iar planul sentimental ramane in confruntare directa cu lectia de viata, care parca ar spune : a￯￯a se evita evitareaa￯￯ a￯￯ stiti voi, fiecare in parte, despre ce poate fi vorba.
Acum o sa simtim mai puternic si mai clar ce anume pastram aproape de sufletul nostru oferindu-ne stabilitate si siguranta precum si ce anume ne este teama sa schimbam.
Ar fi sanatos sa nu evitam nici analiza necesara si nici deciziile potrivite, pentru a pastra ceea ce ne ajuta sa crestem dar si pentru a ne desprinde de ceea ce nu ne este benefic.

Planeta Venus tranziteaza semnul Racului si formeaza cudraturi cu Saturn si Lilith a￯￯ segmentul emotional-afectiv lupta cu propriile limite pentru a tine pasul cu deschiderea mentala dar si cu surprizele pe care le ofera Uranus, in mersul sau aparent retrograd pe care l-a inceput pe 10 iulie.

Tot acum, in lumina Lunii Pline, se incheie si primul ciclu complet al planetei Neptun, care a fost descoperita in anul 1846 de catre Johann Gottfried Galle si care tocmai a terminat de strabatut intreg zodiacul, ajungand in acelasi punct in care se afla la momentul descoperirii sale. Acest lucru subliniaza ceea ce unii dintre noi deja au inteles, ca intraga omenire se afla intr-un moment de rascruce, la inceputul unei noi etape, in care va trebui sa integram si sa manifestam energetica acestei planete de pe un nivel mai inalt decat am facut-o pana acum. Prin urmare, a simti si a manifesta a￯￯iubireaa￯￯, pe orice directie si pentru intreaga a￯￯creatiea￯￯ devine, in acest nou ciclu neptunian o stare de fapt pentru orice om de pe Pamant, devine telul materializat al umanitatii. Fiecare dintre noi va intelege, in modul potrivit si la momentul potrivit pentru el insusi, ca filozofia iubirii aproapelui este de fapt o realitate simpla care trebuie sa devina permanenta.

Propriul potential ni se dezvaluie pe masura ce noi suntem in stare sa-l apreciem, sa ne iubim si pe noi insine asa cum (zicem noi) ca-i iubim pe ceilalti. Ultima eclipsa din semnul Racului ne-a propus reconsiderarea principiului iubirii constiente; planul energetic ne cere, prin contextul astral actual, trecerea de la intelegerea si acceptarea teoretica a principiului la trairea efectiva a sentimentului; planeta Pamant nu ne mai lasa sa fiolozofam pe tema iubirii semenilor si chiar ne cere sa simtim acest lucru si sa-l manifestam; si sa incepem asta chiar cu atitudinea fata de noi insine. Incepem o noua etapa de viata a￯￯ a noastra si a planetei care ne gazduieste in acest colt de univers a￯￯ in care inima devine reperul dar si criteriul de baza, in procesul decizional.

In cadrul temei privind restructurarea afectiva si a tuturor relatiilor, cu care ne confruntam de la inceputul anului prin influentele planetei Saturn, realizam de fapt o remodelare a conceptului de a￯￯relatiea￯￯ de orice tip. Prima schimbare fundamentala insa, se produce in relatia cu propriul suflet si, cu omul nou care devenim in fiecare moment acum, in cursul acestui proces de transformare. Rezultatul ar trebui sa fie o stare de echilibru, de pace si tihna interioara, pe care le vom simti mai profund si carora le vom atribui intelesuri mai inalte, dupa toata truda rascolitoare de pana acum.

Mai apoi, acesta schimbare interioara genereaza schimbarile necesare, in exteriorul nostru, pentru ca echilibrul atins sa se manifeste si in relatiile cu ceilalti, in familie dar si in mica sau marea comunitate din care facem parte.

Si astfel devenim a￯￯liberia￯￯; starea de echilibru ne pune in starea de libertate a￯￯ eliberati de temeri, dar si de atasamente, putem lua deciziile potrivite si putem construi experientele de viata in modul cel mai potrivit pentru noi. Si asta facem. In acest punct ne-a adus sirul evenimentelor astrale iar noi valorificam potentialul momentului.
Spor si succes !!!
Astro Mercur

Alete insemnari din blog

04 Iun 2012

Eclipsa partiala de luna 4 iunie 2012
Urmeaza Luna Plina in semnul Sagetatorului si a doua eclipsa a anului - eclipsa partiala de Luna. Cautati, sau creati :) un colt de liniste :) in mintea si sufletul vostru, pentru zilele urmatoare.Analiza astrologica :http://astromercur.blogspot.ro/2012/06/luna-plina-in-semnul-sagetatorulu

23 Sep 2011

Balanta si Echinoctiul de toamna
Incercam sa participam constient la aᅡᅡtraficul cosmic energeticaᅡᅡ si urmarim Soarele in schimbarea tonului vibrational. Astazi, vineri 23 septembrie 2011 aᅡᅡ Soarele a parasit Semnul Fecioarei si a intrat in semnul Balantei, al saptelea semn al zodiacului, pe care-l va parcurge pana pe

19 Iun 2012

Luna Noua in semnul Gemenilor - 19 iunie 2012
Din nou Luna Noua in semnul Gemenilor.Spor si succes !!!http://astromercur.blogspot.ro/2012/06/luna-noua-in-semnul-gemenilor-19-iunie.html

11 Oct 2011

Luna Plina in semnul Berbecului a￯￯ 12 octombrie 2011.
Urmatoarea faza de Luna Plina se formeaza in semnul Bebecului, in dimineata zilei de miercuri 12 octombrie 2011.Avand in vedere etapa in care am ajuns, cu totii, in cadrul procesului evolutiv al planetei Pamant, cred ca este potrivit ca analiza astrologica sa abordeze influentele astrale l

08 Mar 2012

Luna Plina in semnul Fecioarei
Astazi se produce faza de Luna Plina in semnul Fecioarei. Este un moment care ne poate transforma legatura cu noi, cu ceilalti si cu planeta Pamant. Luna Plina in semnul Fecioarei :http://astromercur.blogspot.com/2012/03/luna-plina-in-semnul-fecioarei-8-martie.html Astro-Mercurwww.astro-mercur.eu