The smallest things
 
„ traieste din plin si micile bucurii ale vietii...uneori ele sunt cele mai importante ”
by: simona_const2005
 

Servetele parfumate 3 la un leu

adaugat pe 25 Ian 2007

O vad in fiecare dimineata  in metrou. Atatea fete plictisite in jur, incat ea imi capteaza imediat atentia. Nu are mai mult de 6-7 ani si vinde servetele. Parfumate. Trei pachete la un leu. Sacosa pe care o cara mereu pare mult prea mare pentru acele manute care ar trebui sa se joace inca la aceasta varsta. Astept sa vad ce se intampla. Nimeni nu cumpara nimc, iar pe fata ei se citeste dezamagirea. Cand ajunge in dreptul meu, ii cer un singur pachet de servetele. Culmea, a vrut sa imi dea restul 7.000 lei. In acel moment am simtit un nod in gat si au inceput sa ma usture ochii. Am coborat la urmatoare statie. Daca circulati cu metroul inspre piata Iancului, cumparati un pachet de servetele. Veti primi garantat si un zambet. Si o dimineata mai altfel...Asa patesc in fiecare dimineata.... Stiu, toti prietenii mei ma considera fraiera. Lumea in care traim e prea dura pentru a te mai sensibiliza ceva. Stiu. Dar prefer sa raman asa, fraiera. Si cu un pachet de servetele. Parfumate.

Alete insemnari din blog

19 Ian 2007

La ele.ro dupa vacanta
Stiu ca a trecut aproape o luna de cand s-au terminat sarbatorile de iarna si mini-vacanta noastra, dar mie mi se pare ca parca au fost... acum cateva zile.Si asta pentru ca aici, la ele.ro, timpul se scurge foarte, foarte repede. De fapt, asa se intampla cand ceea ce faci faci cu placere.

09 Feb 2007

Adiere de primavara
M-am trezit foarte devreme azi si nu stiam de ce. Mi-am dat seama cand am iesit din casa.... plutea ceva in aer...si am inceput sa zambesc. E prima zi din anul acesta cand simt adierea de primavara. Cat de buna a fost cafeaua din dimineata asta, bauta cu geamurile larg deschise si cu miros

10 Dec 2006

Ham ham si zambesc din nou:)
Era doar o mogaldeata neagra cand l-am luat din parc si totusi... extrem de afectuos din prima zi. A fost botezat - in ciuda impotrivirilor mele vehemente - fritz, si fritz i-a ramas numele.Au trecut de atunci...aproape 7 luni iar fritz e ditamai catelul, cu "acte" (carnet de san

12 Dec 2006

Christmas feeling
Vine Craciunul simtiti??? Parca deja pluteste in aer miros de brad, de Mos Craciun, de cadouri, de cozonac! De fiecare data in aceasta perioada sunt din ce in ce mai vesela si pusa pe sotii....Deh, parca as avea din nou 10 ani (ce bine ar fi:)!!)