Love fashion
 
„ fashion is the science of appearances ”
by: jessica_s
 

Strawberry trend

adaugat pe 15 Mai 2007

Este sezonul delicioaselor si parfumatelor capsune. "Se poarta" nu numai in farfurie, ci si pe tricouricolieregentutetopuriIti dau un aer fresh si vesel.
Cat de mult ti-a placut acest blog?
3,07
(220 voturi)
956 vizite

Alete insemnari din blog

11 Mai 2007

Comenatrii:1 |

Nicole Richie style
In ultimul timp stilul meu este 90% influentat de Nicole Richie.Asta inseamna:jeansi skinny sau putin evazatitricouri albetunicibluze fluide sau baby-dollrochii sau fuste bohoochelari supradimensionatibratari din aur sau combinatii aur-pielegenti Balenciaga (are toate culorile cred) s

05 Mar 2007

Comenatrii:0 |

Cum poti purta esarfa
Cu toate ca a venit primavara este inca foare racoare, dar totusi cam caldut pentru a mai purta fular. Asa ca esarfa este varianta cea mai buna, fie ca o porti din motive practice sau estetice. Sunt diverse feluri in care o poti purta, depinde foarte mult si de cum esti imbracat. Am gasit

09 Mai 2007

Comenatrii:1 |

RFW - prima zi
Prima zi a Romanian fashion week. Mi-au atras atentia colectiile prezentate de Liza Panait, Razvan Ciobanu si Mircea Barbulescu.In rest nimic deosebit, manechine care se impiedicau la tot pasul (era ud pe scena

27 Feb 2007

Comenatrii:1 |

Stilul BOBO
Mary_Kate OlsenStilul BOBODenumirea stilului deriva de la bohemian & bourgeois si are ca elemente caracteristice hainele lalai, pantalonii rupti, ciorapi sau colanti desirati, pulovere largi, fulare enorme, suprapunerile. Foarte important este ca accesoriile sa fie scumpe : berete, och

15 Mar 2007

Comenatrii:2 |

Must-haves
Must-haves sunt acele produse clasice pe care le poti purta o viata, care nu se demodeaza si te scot de fiecare data din incurcatura. Important este ca toate sa fie de calitate.Din punctul meu de vedere acestea sunt:Camasa albaTrenciulThe little black dressPantofii cu tocCeas clasic cu cur

Acest site foloseste Cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Mai multe detalii despre Cookies!