RhumPimento
 
„ "oh, have you seen the muffin man, the muffin man, the muffin man?..." ”
by: chry
 

Just me!!!

adaugat pe 30 Nov 2007

e a treia oara cand sterg ceea ce am scris..aveam de gand sa imi scriu o mica prezentare, ca de...asa se obisnuieste... dar daca ar fi dupa mine le-as desfiinta pe toate si as crea o functie cerebrala care ar face posibila cunoasterea unei persoane printr-un screening...ceva de genul cv-ului... intalnesti o persoana, iti spune cum se numeste si facand acest "screening" esti in stare sa intelegi cine e fara sa fie nevoie ca ea sa iti descrie propria viata in amanuntime...  ce rost au toate amanuntele? am impresia ca, desi folositoare uneori, prezentarile suna a lauda..stiti si voi..ca atunci cand se spune ca "ti-au murit laudatorii".. :)) of, vechea noastra limba romaneasca... da, si daca fac abstractie de toate aceste lucruri si incerc totusi sa-mi fac o prezentare, ce anume pot spune???? ca sunt simpatica si comunicativa, ca sunt destul de visatoare si de foarte multe ori lenesa, ca imi place sa-mi ajut prietenii, sa ii sustin...ca am avut o vointa de fier pana nu demult si ca acuma incerc sa o reconstruiesc.. nu vreau sa spun ce am facut pana acum, cu totii am facut multe, nu sunt singura..deci.. sunt ceea ce sunt si nimic mai mult si sunt multumita asa.. Placere de cunostinta!
Cat de mult ti-a placut acest blog?
3,02
(272 voturi)
1038 vizite

Alete insemnari din blog

05 Dec 2007

Comenatrii:0 |

Tiramisu`
Si pe asta am incercat-o personal! Ingrediente (pt 6 peroane):Cacao (cata e nevoie pentru a o cerne deasupra acestei prijituri)Cafea (cata e nevoie pentru a inmuia piscoturile/savoiardi)Savoiardi/piscoturi 400 gOua 5 bucMascarpone 500 gZahar 100 gRom (nu esenta) sau Marsala PreparareIntai

30 Nov 2007

Comenatrii:0 |

Penne al gorgonzola
Pentru 4 persoane350 gr. de paste, de preferat paste scurte (penne),200 gr. de gorgonzola dulce (se poate folosi si alt fel de branza - de ex. eu o data am folosit o branza care se cheama Bucegi si seamana foarte mult cu acel Gorgonzola italian, important e sa fie o branza cu o consistenta

03 Dec 2007

Comenatrii:0 |

Paste "con la ricotta"
Aceasta reteta se refera la aproape orice fel de paste scurte (rotite, penne, fusilli, farfalle  etc.) care dupa ce au fost fierte se condimenteaza cu urda proaspata... e clar ca se adreseaza iubitorilor de urda (e foarte apreciata cea de bivolita insa nu stiu daca la n

06 Dec 2007

Comenatrii:0 |

Tiramisu
helloooo

30 Nov 2007

Comenatrii:1 |

Retete italienesti
Asadar...astazi sunt productiva...am adaugat deja 3 posturi iar asta e al treilea! Am decis sa va impartasesc cateva retete incercate si evaluate a fi intr-adevar bune! Pe de o parte pentru ca am descoperit exprem de multe feluri de mancare exceptionale si simple, iar pe de alta pentru ca

Acest site foloseste Cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Mai multe detalii despre Cookies!