Cultura
 
„ Cultura ”
by: lisa1313
 

iubire si interior

adaugat pe 23 Mar 2009

-De ce ajungi mereu la aceasi concluzie ca nu te iubesc?-"Din slabiciune,caci ma enerveaza ca nu te pot avea"prima persoana din viata mea care a recunoscut ce simtea cu adevarat,prima persoana care s-a deschis,si m-a lasat sa ma apropii,prima persoana care incepe sa aiba incredere in iubirea mea,....mersi pour tout,continue,je suis la, P.Laurent 
Cat de mult ti-a placut acest blog?
2,90
(391 voturi)
1598 vizite

Alete insemnari din blog

19 Mar 2009

Comenatrii:0 |

Mreje si demon
Un demon partas,al golului frica Din suflet,traire timida si mica Sclipeste in ochi,de trup se lipeste, Si bestia la panda,in zambet se iveste. Sa darui,ce zace in mreje stridente, Femei din trecut,prin jocuri demente, Sa vreau o unire,mi-e frica ca pot Explozie ce arde,doar gheata,nu tot.

06 Apr 2009

Comenatrii:0 |

eu si iubirea din mine
tot ce-mi ramane de facut e sa maresc de-a lungul vietii iubirea din mine,si cu ajutorul ei sa incerc sa ajut si pe altii s-o faca in ei.

12 Iun 2009

Comenatrii:0 |

emo da sau nu
"Emo este mai mult decat un curent, reprezinta o influenta puternica pentru felul de a fi, de a gandi si de a simti al multora dintre copiii si adolescentii de astazi. Emo a devenit un trend al zilelor noastre despre care am auzit si am vazut atatea incat avem impresia ca st

04 Iul 2009

Comenatrii:8 |

poveste cu talc
Langa Tokio traia un vestit razboinic Samurai. Se spune ca in ciuda varstei inaintate, el putea infrange orice adversar. Intr-o dupa-amiaza, un luptator - cunoscut pentru lipsa lui de scrupule - a ajuns in localitatea unde traia batranul Samurai. Era cunoscut pentru tehnicile lui de a prov

13 Iun 2009

Comenatrii:0 |

spirit suflet
"Rezerve ale corpului uman ce ar putea fi valorificate - Article du 11 août 2007     R E Z E R V E ale organismului uman (fizic si energetic/spiritual) ce ar putea fi valorificate în viitor       Organismul uman, structura om

Acest site foloseste Cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Mai multe detalii despre Cookies!